POGLEDAJTE TKO JE ODUŠEVIO ŽIRI

Mladi breakdanceri i kujica Vicky prvi su finalisti Supertalenta!

 Screenshot Facebook / Screenshot Facebook

U prvoj polufinalnoj večeri Supertalenta vidjeli smo deset sjajnih izvođača ili skupina, no samo ih je dvoje svojim nastupom osvojilo ulaznicu za finale - breakdanceri Malci i Lana Kovačić i s kujicom Vicky.

Prvu polufinalnu večer otvorili su ljubavni duo D&D Balance. Danijela i Dario predstavili su se kao leteći gusari, a kroz zanimljivu priču u zraku opisali su dinamičan ljubavni odnos.

Nakon njih na pozornicu su došli Leon i Lukas, poznatiji kao Malci i postali prvi finalisti Supertalenta! Samouvjereni breakdanceri i ovaj su put dali sve od sebe, no s mnogo zahtjevnijom i težom koreografijom. To su prepoznali i članovi žirija, a s dečkima je na pozornici zaplesao i Leonov četverogodišnji brat Roko.

“Uvjerena sam da ću pokazati nešto što još nitko u Hrvatskoj nije napravio”, rekla je Lana Kovačić prije svog polufinalnog nastupa – i bila je u pravu jer Lana i njena Vicky odlaze u finale! Lana i njena kujica Vicky savršeno su dočarale sinergiju psa i čovjeka, no još su jednom dokazale i da prava prijateljstva ruše sve granice.

Žiriju su se predstavili i Miguel Concha Carrasco, imitator Michaela Jacksona, Beta Sudar koja je otpjevala popularni hit ‘Bang bang’, zatim Babe bez kočnica čiji je nastup pratila i skupina golišavih mladića, virtuozni duo iz Pakraca Dos Guitarras, plesna skupina Hip Hop House, pa Mihael Prelac koji je imitirao zvukove automobila te Xiomara i Kristina, odnosno Circo Art iz Zadra.

Druga polufinalna emisija na rasporedu je sljedeće nedjelje, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 07:06