BRAK NA PRVU

Muževi već odustaju i prije početka zajedničkog života: ‘Nema tu kemije, ne osjećam da će biti nešto‘

Danas će se održati i prva zajednička večera, parovi će se međusobno upoznati i izmijeniti dosadašnja iskustva

Ana i Alen

 Rtl/

Posljednji je dan medenog mjeseca i kandidati se pakiraju i pripremaju za zagrebačku stvarnost, a uzbuđenja ne nedostaje jer će neki prvi put živjeti s djevojkom ili dečkom. "Zajedničko useljenje predstavlja veliki korak za naše parove. Možemo očekivati da će se upravo u udobnosti svoga doma otvoriti i pokazati svoje pravo ‘ja‘", rekla je Nelly.

Boris je dodao: "Bit će vrlo interesantno vidjeti kada počnu živjeti zajedno jer će biti prisiljeni okrenuti se jedno drugome, ispuniti to vrijeme u upoznavanju, razotkrivanju i eventualnom dubljem povezivanju." Prije polaska Nikolina i Tamara popričale su o muževima i medenom mjesecu.

image

Tamara i Nikolina

Rtl/

Tamara vidi Filipa i sebe u prijateljskom odnosu jer više ona doznaje o njemu nego što se on zanima za nju dok ni Nikolina nije daleko od takvog razmišljanja. "Anton je bio malo odsutan i nismo se uspjeli više povezati na medenom mjesecu. Nadam se da ćemo barem produbiti taj prijateljski odnos", iskreno je rekla.

Filip i Anton također su iskoristiti priliku da nasamo popričaju o suprugama. "Zafrkancija je vrhunska, ali nema nešto više. Nema kemije, pretvorilo se u nešto prijateljski", komentirao je Filip svoj odnos s Tamarom, a i Anton se požalio kako nema kemije s Nikolinom. "Ne osjećam da će biti nešto", rekao je i dodao da će dati sve od sebe kad počnu živjeti zajedno, iako se malo boji toga.

image

Filip i Anton

Rtl/

Alen se prije puta htio ispričati Ani za prošlu večer, no ona je to željela raspraviti kad dođu u stan jer kvalitetno razgovarati i za nju isprika pred kamerama jednostavno ne vrijedi. "Nekako mislim da će to ići teže s njezine strane, što mi je žao, ali idemo probati pa ćemo vidjeti", rekao je Alen.

Danas će se održati i prva zajednička večera i parovi će se međusobno upoznati i izmijeniti dosadašnja iskustva, a kako će to proteći, u ugodnoj ili napetoj atmosferi, saznajte večeras.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:38