HIT EMISIJA

Najnapetiji ‘Masked Singer‘ do sad: Osam maski priprema pravi spektakl, a ispadaju čak dvije

Preostale maske iz skupine A i B konačno će se spojiti i sve zajedno zapjevati u novoj emisiji uživo, što znači još više zabave

Nikolina Pišek i Pantera

 Maja Bota/

Subota se bliži i sve je spremno za još jedan zabavno-misteriozni spektakl u grandioznom studiju ‘Masked Singera‘ – sutra od 20.15 sati uživo na RTL-u.

image

Maskota ‘Banana‘

Maja Bota/

Iza nas su četiri sjajne epizode o kojima se i dalje naveliko priča, komentira i pogađa, a u kojima su svoje zvjezdane identitete već otkrili Nika Fleiss kao Dino, braća Sinković ispod Paste i Četkice te Flamingica Sementa Rajhard, a u posljednjoj epizodi svoju je masku Jokera skinula i popularna tiktokerica Mirta Miler.

image

Maskota ‘Borko Perić‘

Maja Bota/

No to je bio tek početak uzbuđenja jer u showu je ostalo još čak osam sjajnih maski, a gledatelje već sutra od 20.15 sati čeka najnapetija epizoda dosad!

Naime, preostale maske iz skupine A i B konačno će se spojiti i sve zajedno zapjevati u novoj emisiji uživo, što znači još više zabave, ali i dvostruko više slatkih ‘‘muka‘‘ za paneliste i gledatelje koji će pred sobom imati čak osam nedoumica istovremeno.

image

Maskota ‘Čudnovište‘

Maja Bota/

Pantera, Kraljica, Banana, Čudnovište, Vrtni patuljak, Tovar, Leptir i Medo – svi oni već su oduševili svojim sjajnim izvedbama, a sada bruse svoje glasnice za nove hitove i uče nove plesne pokrete kako bi se spasili od ispadanja jer čak dvije maske sutra otkrivaju svoj identitet i napuštaju show!

image

Maskota ‘Leptirica‘

Maja Bota/
image

Maskota ‘Tovar‘

Maja Bota/

Tko će ostati vjeran svom glazbenom izričaju, tko iznenaditi, tko rasplakati, a tko paneliste zbuniti toliko da zaborave na sve svoje ideje iz prethodnih epizoda, gledatelji će doznati već sutra.

image

Maskota ‘Medo‘

Maja Bota/

A što o ovom nikad težem zadatku koji ih očekuje misle panelisti?

‘‘To je ‘krvav‘ posao, to je jako težak posao i ne može to svatko‘‘, u svom stilu Borko Perić, glumac i najveći zabavljač među detektivima, šaljivo opisuje taktike pogađanja i najavljuje, ‘‘Principom dedukcije doći ću uvijek do točnih rješenja, pogotka u sridu - tko je ispod maske! Učinit ću sve za to ‘Zlatno uho‘! Najviše me intrigira Kraljica, slabije spavam zbog tog pitanja u zadnje vrijeme, puno kontempliram, ali ne znam bih li želio da je otkrijemo što prije ili da budemo u iščekivanju što duže.‘‘

image

Maskota ‘Vrtni patuljak‘

Maja Bota/
image

Maskota ‘Kraljica‘

Maja Bota/

A upravo se Kraljica, osim pravom pravcatom vladaricom pozornice, pokazala i apsolutnom vadaricom društvenih mreža jer njezina je izvedba ‘Mame ŠČ‘ iz posljednje epizode u manje od tjedan dana na društvenim mrežama pogledana više od pola milijuna puta!

Čime će šokirati ovaj put i koje dvije maske otkrivaju svoje identitete, gledatelji će doznati već sutra od 20.15 sati u novoj epizodi megaspektakla ‘Masked Singer‘!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:04