DEVETA SEZONA

NAKON 100 DANA U KUĆI PROGLAŠEN POBJEDNIK BIG BROTHERA! Gledatelji odabrali Orkyja, konobara iz Bjelovara: 'Ne mogu vjerovati!'

 

Nakon 100 dana proglašen je pobjednik devete sezone Big Brothera - Orky, koji kući odnosi novčanu nagradu od 371.000 kuna!

Superfinalisti ovogodišnje sezone Big Brothera bili su su Lucija, Anezi, Orky, Ana i Antonio, no najviše glasova publike otišlo je Antoniu Oraču (26), konobaru iz Bjelovara.

Prije pobjednika Orkyja, kuću je napustila Lucija i pridružila se Antoniji u studiju. Orky je pak pozvan u ispovjedaonicu gdje ga je Big Brother pitao kako se osjeća: 'Nisam to očekivao, ne mogu ti opisati koji je sad osjećaj u meni', kazao je. Potom je pročitao pismo upućeno pobjedniku. Ubrzo nakon i on je došao u studio gdje su ga dočekali njegovi najmiliji.

RTL
Antonio Orač Orky

------------------------------

Antonija se na početku emisije uživo javila stanarima i pozdravila petero superfinalista, piše RTL.

"Super je osjećaj što sam ovdje već 100 dana i što sam upoznao ovako divne ljude", kazao je Orky.

Ana je rekla da je vrlo uzbuđena i da jedva čeka da izađe van.

"Ja sam također uzbuđena. Nisam svjesna i iskreno, nisam očekivala da ću biti jedna od superfinalistica", kazala je Lucija.

"Osjećaj je neopisiv i svi jedva čekamo izaći!", kazao je Antonio.

"Osjećaj je jako lijep i emotivan!", zaključila je Anezi.

Prva je kuću napustila Bjelovarčanka Ana Marković. Čim je ušla u studio, zagrlila je svog zaručnika Antu, pa majku Šteficu. Čim je ugledala zaručnika rasplakala se isto kao i on.

Antonija je otkrila da je Ana napustila kuću s najmanje glasova, točnije 16,6 glasova i pritom samo 0,3 posto zaostajala za kandidatom koji je na četvrtom mjestu.

Nakon što su gledatelji pregledali Anin dosadašnji boravak u Big Brotheru, Ana je otkrila da nije mislila da će toliko izdržati u kući i da ne voli upoznavati nove ljude, no da bi možda ponovila cijelo iskustvo.

Antonija se potom obratila stanarima te otkrila da je Križevčanin Antonio Benčak drugi stanar s najmanje glasova po redu koji napušta BB kuću. Četvrtoplasirani superfinalist se pridružio Antoniji u studiju, koji je otkrio da je imao osjećaj će ispasti. Križevčanin je istaknuo kako mu je sudjelovanje u Big Brotheru bilo lijepo iskustvo, a Blaće ga je pitala kome namiguje u publici. Bila je riječ o njegovom najboljem prijatelju Zvonimiru koji se vratio iz Njemačke i Križevčanin je pojurio k njemu kako bi se pozdravili.

"Ova kuća je ostavila veliki dojam na mene i tek sam posljednjih dana shvatio da nije bit u zadacima. I poanta ovog svega je u ljudima, prijateljstvima i poznanstvima", otkrio je mladi Križevčanin. 21- godišnji Antonio je na pitanje voditeljice je li se zaljubio u Luciju, odgovorio je da nažalost jest.

Voditeljica je pustila snimke podrške obitelji i prijatelja Luciji, Orkyju i Anezi koji su ostali u borbi za pobjedu u Big Brotheru, a onda su krenuli najemotivniji trenuci u Big Brother kući.

Voditeljica se nakon kratkog predaha ponovno javila finalistima u novoj odjevnoj kombinaciji te najavila da je Anezi trećeplasirani superfinalista koji napušta BB kuću. Anezi je tako odlukom gledatelja napustila BB kuću s 28,7 posto glasova. "Svjesna sam svega", kazala je pjevačica te dodala da je njezin odnos s Bogom u početku bio samo prijateljski, a kasnije da su se razvije simpatije između njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:28