REALITY SHOW

NAPETA VEČER U BIG BROTHER KUĆI Izbacili Andreu, u emisiji uživo pojavila se majka splitske vampirice: 'Bila sam u šoku, ali podržavam moju Steffani'

 Press

U prvom pravom izbacivanju iz Big Brother kuće, bivša transrodna policajka Andrea Jakimovski je voljom publike ispala iz ovog reality showa, prenosi Blic .

Andrea se našla u konkurenciji s Lućom, Ivonom i Goranom, ali je ipak na kraju ona dobila najmanji broj glasova.

U intervjuu nakon izbacivanja, rekla je da joj je najteže palo to što nisu imali dovoljno cigareta u kući, ali je i otkrila koga bi sljedećeg htjela vidjeti vani.

- Sa svima sam bila dobra, jedino sam sa Zoricom imala duel i voljela bih da ispadne ona - rekla je Andrea i dodala:

- Goran je pokazao ono što ima, zna kuhati, a Zorica zna kuhati piletinu s jajima i jaja s piletinom i uvijek želi biti u centru pažnje, a takve osobe mrzim - bila je potpuno iskrena.

Gošća u studiju bila je i majka osebujne splitske vampirice Steffani Banić (20). Gospođa Katja je, kako piše RTL , izjavila kako je isprva bila u šoku nakon svega što je njezina kći učinila, ali kako će joj obitelj pružati podršku bez obzira na sve.

Smatra da Steffani trenutno ne misli o novcu koji je došla zaraditi kako bi pomogla financijskom stanju obitelji, već je preokupirana Ervinom. Pohvalila je njezinu iskrenost i rekla kako je pokazala sposobnost da bude pravi prijatelj. Zadovoljna je kako su Vasići djelovali na nju jer su je, kaže, malo primirili, a pokazala je i koliko je poslušna u pozitivnoj okolini.

Kaže da joj je kći zaljubljena preko ušiju i da ne zna hoće li ljubav opstati izvan Big Brothera. Dobila je priliku uputiti par riječi Steffani, a rekla je kako je posebno dijete te da je podržavaju i ona i cijela obitelj,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:28