Khloe Kardashian

Nekada je bila ‘ona bucmasta‘, a sada je fanove šokirala svojim zaleđenim licem bez emocija

Gledatelji su bili zapanjeni transformacijom, jer osim što je prilično potamnila kosu Khloe se iznova odvažila i na estetske zahvate
Khloe Kardashian u Keeping Up With the Kardashians i u The Drew Barrymore Showu
 Screenshot (kolaž)

Iako je reality zvijezda Khloe Kardashian tijekom gostovanja u "The Drew Barrymore Showu" otvoreno pričala o podijeli roditeljske brige oko kćeri True, želji za još jednim djetetom i posljednjoj sezoni obiteljskog reality showa, u prvom je planu bio njen neprepoznatljivi izgled.

Štoviše, gledatelji su bili zapanjeni transformacijom, jer osim što je prilično potamnila kosu i postala brineta, 36-godišnja Khloe Kardashian se, čini se, iznova odvažila i na par estetskih zahvata na licu, pa je na momente izgledalo da umjesto nje govori potpuno druga osoba prilično zamrznute mimike.

image
Khloe Kardashian u The Drew Barrymore Showu
Screenshot

Uspoređujući fotografije iz obiteljskog showa koji ju je proslavio s aktualnim izgledom, jasno je Khloe uopće ne sliči na sebe. Isto vrijedi i ako izgled usporedimo s fotografijama na njenom Instagram profilu, koje također nisu realne jer, poznato je, Khloe se kao i njezine sestre voli poigrati mnoštvom filtera.

image
Screenshot

Novi estetski zahvati, vjerojatno injekcije botoxa ili hijaluronskih filera, posebno se vide na usnama i oko njih. Khloe u intervjuu s glumicaom Drew Barrymore kao da ima poteškoća s otvaranjem usta, njezine nazolabijalne bore očito su znatno popunjene, pa zbog ukočene mimike njezino lice podsjeća na ono kakvo vidimo na marionetama. Osim što joj je čelo nepomično, isto vrijedi i za obraze, koje je očito popunjavala, stoga su sada skamenjeni i vrlo izraženi.

image
Khloe Kardashian u The Drew Barrymore Showu
Screenshot

Naravno, kad je klan Kardashian u pitanju nema tabu tema, pa je Khloe u intervjuu s Drew Barrymore vrlo brzo stavila sve karte na stol. Između ostalog, ispričala je i kako je kao tinejdžerica ukrala majčin auto. A upravo je svoju majku Kris, uz oca i očuha, navela kao najveće uzore kad je roditeljstvo u pitanju, te odgoj dvogodišnje kćeri True koju ima s dečkom Tristanom Thompsonom. Kako je rekla, zajednički odgoj ima svojih uspona i padova.

image
Screenshot

"Prije svega imam svoje roditelje, moju mamu, mog tatu i očuha, taj trojac je ključan zbog svega što su ugradili u nas i pokazali nam. Nisam razumjela koliko su zreli, puni poštovanja i ljubavi imali moja tri roditelja dok se i sama nisam našla u sličnoj situaciji. Mom tati i očuhu definitivno nije bilo lako prvih par godina i ne znam jesu li uopće komunicirali. Ne znamo to jer nikad nisu loše govorili jedni o drugima pred nama, ali bio je veliki izazov za moju mamu da se ponovo uda, a nije bilo jednostavno ni mom ocu. Na koncu je tata jednom tjedno dolazio na obiteljske večere i s vremenom je s očuhom igrao i golf, a bio je s nama i svaki Božić. Zato su mi oni uzori", naglasila je Khloe.

Reality zvijezda je otkrila i kako se podvrgnula umjetnoj oplodnji kako bi njezina kćerkica True imala brata ili sestru.

"Imam toliko braće i sestara, pa želim to i za True. Kako je svijet u pandemiji korone, idem na umjetnu oplodnju i sve moguće, što je poseban izazov u godini karantene, ali ne odustajem", otkrila je Khloe.

Podsjetimo, Khloe su godinama nazivali onom bucmastom iz Kardashian obitelji, no reality zvijezda zadnjih se godina posvetila zdravoj prehrani i oblikovanju tijela. Redovitim vježbanjem tijelo je dovela do savršenstva, a izgubila je 18 kilograma. Za ostala strateška stanjivanja i utezanja zaslužni su estetski zahvati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:35