'KUĆA JE FENOMENALNA'

'NEKIMA ĆE ŽIVOT U SHOWU BITI PAKAO' Marijana Batinić o odlasku sa sela u Big Brother kuću

 Biljana Gaurina/EPH

Osim RTL-ove novosti da se Big Brother vraća u Hrvatsku, novost je i da će mjesto voditeljice Antonije Blaće, koja je postala svojevrsno zaštitno lice tog reality showa, u novoj sezoni preuzeti Marijana Batinić. 'Kupidovoj vili', kako je se naziva upravo zbog uspješnog spajanja ljubavnih parova u showu 'Ljubav je na selu', Big Brother nije nepoznanica jer na njemu je radila kao kreativna producentica.

- S Big Brotherom sam usko povezana. U prijašnjim sezonama odradila sam na tisuće intervjua s potencijalnim kandidatima. Moram priznati da tada nije bilo teško suziti izbor, ali teško je bilo otpisati neke odlične kandidate i svesti broj na onoliko njih koliko ih ulazi u BB kuću. Uglavnom, baš sam sretna što se BB vratio kući - kaže simpatična voditeljica, napominjući kako zasad ne želi otkriti kad kreće nova sezona, no gledatelji neće trebati predugo čekati. Big Brother kuću u Jadran filmu je posjetila i oduševila se interijerom.

- Kuća je fenomenalna, no nekim će kandidatima u emisiji biti raj, a nekima pakao. Bit će zanimljivo javljati se iz studija. U zadnje sam vrijeme na snimanjima ‘Ljubavi na selu’ prkosila jugu i buri, a sad eventualno vjetrovima koji pušu iz kuće - ispričala je kroz šalu.

Marijani je ovo 18. godina televizijske karijere, ili, kako bi ona rekla, sad je punoljetna TV voditeljica, koja je prošla sve tri televizije, kao novinarka, producentica, urednica, autorica i voditeljica raznih emisija, od zabavno-mozaičnog do informativnog programa. A unatoč činjenici da joj se Big Brother kao format sviđa, teško bi se, kaže, prijavila kao stanar.

- Ne mogu zamisliti ni da sam tri dana odvojena od svoje kćerkice Ene - naglasila je. No, u voditeljskoj ulozi svakako će uživati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:46