MIJENJA JE M. BATINIĆ

'NEMA ME CIJELO PROLJEĆE, OPORAVLJAM SE OD OPERACIJE' Antonija Blaće progovorila o razlozima zašto neće voditi Big Brother u novoj sezoni

 Foto: Screenshot RTL

Ljubitelje Big Brothera nemalo je iznenadila vijest da novu sezonu ovog reality showa neće voditi najpopularnija RTL-ova voditeljica Antonija Blaće. Mikrofon će ove godine preuzeti Marijana Batinić.

Čim se vijest pojavila, počela su nagađanja što je razlog ovakvoj odluci. No sva je šuškanja prekinula sama Antonija koja je za RTL pojasnila razloge što je ove godine neće biti u ulozi voditeljice showa koji ju je proslavio.

- Otkad je završio zadnji projekt u 12. mjesecu, malo sam se povukla. Imala sam sreću da je RTL takva kuća da se mogu povući. Nema me cijelo proljeće polako se oporavljam od operacije i vraćam se – kazala je Antonija.

Antonija i Marijana jako su dobre prijateljice, osim što su kolegice. Antonija joj zato svesrdno pomaže da se pripremi za zahtjevnu ulogu:

- Nas dvije smo na hot-lineu od 0 do 24 sata – kaže Antonija te poručuje da ne sumnja u svoju kolegicu.

Antonija će novu sezonu Big Brothera gledati s kauča u Zagrebu, a na ljeto će krenuti put rodnog Zablaća. Inače, Antonija će ubrzo proslaviti i prvu godišnjicu braka, a otkriva i kako joj je suprug vrlo romantičan:

-Zadnje me iznenadio da je došao u Zagreb kad ga nisam očekivala. Brak je mrak! Meni je zasad mrak, ne vidim da je to neka bitna promjena. Da daje čar – daje, i tko kaže to je samo papir ne zna što je propustio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 23:47