ČUDESAN NAPREDAK

Neprepoznatljiv je! Pogledajte kako danas izgleda jedan od najtežih kandidata ‘Života na vagi‘

Trenira svaki dan, živi jedan zdrav i ispunjen život

Filip Mrčela

 Screenshot/RTL

Televizijska voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju bivšeg kandidata "Života na vagi" i šokirala pratitelje njegovom transformacijom. Riječ je o 26-godišnjem Filipu Mrčeli iz Splita, koji je u show ušao kao najteži kandidat, a danas izgleda neprepoznatljivo.

"Želim si spasiti život i osjećati se voljeno, a za pet godina nadam se da ću biti stalno zaposlen, živjeti sam, imati djevojku i kolekciju videoigara koju sam oduvijek želio", rekao je Filip po ulasku u show, piše Slobodna Dalmacija.

image

Filip Mrčela

RTL

A sad je Marijana sa svojim Instagram pratiteljima podijelila Filipov napredak i objavila nekoliko nedavnih fotografija s njegovog putovanja u Zagreb.

"Zgodan (i svakim danom sve zgodniji i zdraviji) mladić viđen u Zagrebu", napisala je TV voditeljica kraj objave na Instagram Storyju. A prema fotografijama se može zaključiti kako je mladi Splićanin nastavio s redovitim treninzima i zdravom prehranom te izgleda bolje nego ikad.

‘Možda sam dosadna‘

"Filip je u ‘Život na vagi‘ došao s 235 kg, u finalu je imao 173. Danas je neprepoznatljiv, trenira svaki dan, živi jedan zdrav i ispunjen život. Možda sam nekad dosadna s pričom o Gabi, Filipu, Kroli, Mirni i ostalima, ali ako su ove sličice jednom od vas popravile dan i dale nadu, ja sam svoje napravila", zaključila je Marijana.

image

Filip Mrčela

Screenshot/INSTAGRAM
image

Filip Mrčela

Screenshot/INSTAGRAM

Podsjetimo, Filip je u show ušao kao najteži kandidat s 234,6 kilograma, a u finalu na vaganju imao je 173,4 kg. Tijekom showa izgubio je 61,2 kilograma, dok mu je krajnji cilj bio izgubiti 100.

Upravo zbog toga, u vanjskom svijetu nastavio je s redovitim treninzima i planom zdrave prehrane.

‘Nestrpljiv sam‘

"Smatram da sam mogao i više, ali zadovoljan sam, a također i nestrpljiv. Mislim da većina ljudi, nebitno koji im je cilj, nabiti mišićnu masu, poboljšati kondiciju ili smršavjeti, svi su oni nestrpljivi. Nema tu, nažalost, magije, samo biti konzistentan i strpljiv, uporan. Prehrana iznad svega, prvo to pa onda treninzi i odmor. Tim nekim redoslijedom. Ja sam više fokusiran na prehranu jer ne možeš vježbanjem izbjeći lošu prehranu, koliko god ono bilo odlično", rekao je Filip nedavno u razgovoru za RTL.

"Trenutačno treniram šest do osam puta tjedno. U teretani jedino nisam nedjeljom, a fokusiram se na snagu. Kad sam otkrio trening snage, u tome sam pronašao puno više ljubavi i volje, nego prema cardio vježbama. To mi je dosadno, koliko god mi je potrebno i neizbježno. Snaga je za mene puno veći uspjeh, no još se to ne vidi jer imam viška kože i masnih naslaga", izjavio je Filip.

image

Filip Mrčela

Duje Klarić/CROPIX
image

Filip Mrčela

Duje Klarić/CROPIX
image

Filip Mrčela

Duje Klarić/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 02:10