TKO ĆE SE ISPRIČATI?

Nesporazumi u ‘Braku na prvu‘ nastavljaju se i ovaj tjedan: ‘Uvrijedila si me. Rekla si da sam sirov‘

Jole je nastavio sa svojom pričom kako nema kemije među njima, no Karmen smatra da to nije jedini njihov problem

Jole i Karmen

 Rtl/

U hit emisiji RTL-a, "Brak na pravu", prošla je treća ceremonija odluke i sociološki eksperiment napustila su dva para; Ana i Alen te Nikolina i Anton, a ostali kandidati nastavili su sa svojim svakodnevnim životom.

Karmen i Josip odlučili su još ostati u showu, ali i dalje spavaju na različitim adresama.

- Godilo mi je to jako, imao sam dosta vremena za sebe - rekao je Jole, a i Karmen je priznala da je napunila baterije i uživala u opuštenim trenucima. Kad se vratio u stan, razgovarali su o ceremoniji i Jole je rekao kako mu se svidjelo što su stručnjaci realno sagledali njihovu situaciju.

image

Jole iz ‘Braka na prvu‘

Rtl/

- Mi otpočetka nismo kliknuli. Tko je tu kriv, nije kriv, ti si takva, ja sam takav... - pokušao je objasniti da nema krivca za njihov odnos, ali Karmen se nije složila te je pokrenula diskusiju oko toga.

image

Karmen iz ‘Braka na prvu‘

Rtl/

Jole je nastavio sa svojom pričom kako nema kemije među njima, no Karmen smatra da to nije jedini njihov problem. Njoj je zasmetalo što je Boris rekao da njemu vjeruje, a ona je objašnjavala kako se pred stručnjacima trudila biti realna i da ga nije željela uvrijediti.

image

Jole i Karmen

Rtl/

- Ali uvrijedila si me. Rekla si da sam sirov pred kamerama, a ja tebi nijednu ružnu riječ nisam uputio - komentirao je Josip i dodao kako bi se ona njemu trebala ispričati te da nije ništa pokušala kako bi ga zapravo upoznala.

- Josipu je sve ili ništa i ima neki svoj doživljaj da otpočetka nije kako je trebalo biti i kao da je ostao na tome, teško se miče s tog mjesta - zaključila je Karmen.

image

Jole i Karmen

Rtl/

Pred kandidatima je tjedan različitosti, a hoće li to pomoći parovima da razumiju jedno drugo i prihvate drukčija mišljenja - ne propustite pogledati u sociološkom eksperimentu "Brak na prvu" od 21.15 na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:20