VELIKA PRILIKA

Netflix kupio komediju u kojoj će Kim Kardashian imati glavnu ulogu, a uz to će ga i producirati

Nadolazeća komedija Kim Kardashian zvat će se ‘The Fifth Wheel‘

Kim Kardashian

 Afp/

Reality zvijezda Kim Kardashian igrat će glavnu ulogu u novom Netflixovom filmu, prenosi TMZ. Film "The Fifth Wheel" nadolazeća je komedija oko koje se nadmetalo čak pet studija. Ipak, Netflix je dao pobjedničku ponudu, no još uvijek nije poznato koja je to.

"The Fifth Wheel" još uvijek nije napisan, niti snimljen, ali Kim i njezina dva koscenarista, Paula Pell i Janine Brito, prodali su koncept i ideju. Uz ansambl ženskih glumica, Kim će igrati glavnu ulogu.

image

Kim Kardashian glumi u "American Horror Story"

Fx/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fx/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pell i Brito kada su razgovarali o konceptu, odmah su se sjetili Kim i kontaktirali je. Nakon završetka štrajka glumaca, rad na ideji postao je ozbiljniji. Američki mediji kažu da je Kim bila na mnogim sastancima, što je potaknulo brojne studije da otvore svoja vrata i uzmu film u razmatranje.

Reality zvijezda nalazi se sada uz bok već etabliranih pisaca. Osim glume, Kim će i producirati, uz Pell i moguće druge. Poznata 43-godišnjakinja ne susreće se prvi put s glumom, već je imala manje uloge u filmovima. Ove je godine igrala u "American Horror Story: Delicate".

Američki izvori kažu da je ovo prihvatio Netflixov "srednjobudžetni" tim. Prema izvješćima, piše TMZ, Netflix namjerava potrošiti između 30 i 80 milijuna dolara na njih. Kada "The Fifth Wheel" možemo očekivati na streaming platformi, još nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:53