REALITY SHOW

Netflix najavljivao live prijenos, a onda je sve zakazalo: ‘Maltretirali ste nas cijeli tjedan, a emisije nema!‘

Neki korisnici Twittera našalili su se kako bi se tvrtka trebala ‘vratiti svom izvornom poslovnom modelu slanja DVD-a poštom‘

‘Love is Blind‘ podcast set prošloga vikenda bio je otvoren i za obožavatelje koji su jedva čekali emisiju

 Roger Kisby/Getty Images/Profimedia

"Love is Blind" Netflixov je hit reality show koji iz sezone u sezonu servira gledateljima dramu, prekide parova i napete svađe. Ovogodišnja, četvrta po redu sezona ruši rekorde gledanosti, no ovoga tjedna emisija i Netflix razočarali su mnogobrojne obožavatelje emisije, piše Daily Mail.

Gledatelji su ovoga tjedna bili zabrinuti za sudbinu svojih omiljenih parova kad je okupljanje parova uživo pod imenom "Love is Blind Live Reunion" propalo zbog tehničkih poteškoća. Naime, emisija je puštena na Netflix tek 75 minuta kasnije od planiranoga.

- Svima koji su ostali budni do kasno, probudili se rano, odrekli se svog nedjeljnog popodneva... Nevjerojatno nam je žao što ‘Love is Blind Live Reunion‘ nije ispao kako smo planirali - tvitao je službeni račun Netflixa.

- Upravo ga snimamo i imat ćemo ga na Netflixu čim bude moguće. Još jednom, hvala i oprostite - naglasili su u službenoj objavi.

Dugoočekivana emisija uživo trebala je početi u 20 sati, a nekoliko minuta nakon planiranog vremena početka, Netflix je tweetao: “Ljubav... kasni. #LoveIsBlindLIVE počinje za 15 minuta!”.

Nekoliko minuta kasnije, servis za streaming obećao je da je emisija "vrijedna čekanja", no kad su pretplatnici Netflixa pokušali pristupiti streamu, susreli su se s porukom koja je glasila: "Još malo! Događaj uživo počinje uskoro".

Bijesni obožavatelji osudili su odgodu napisavši da "moraju popraviti problem što prije", dok su se neki našalili i naglasili da je "ljubav slijepa, ali i da kasni".

- Dobro, Netflix, probali ste. Nije išlo. Samo pustite unaprijed snimljenu epizodu, kao što to obično radite - stoji u jednom tweetu.

- Netflix me cijeli tjedan maltretirao da gledam ovu ‘reunion‘ emisiju, a ne mogu je uopće pokrenuti - komentirao je jedan ljutiti obožavatelj.

U međuvremenu su neki ovu streaming platformu usporedili s web stranicom Ticketmaster, koja je prethodno dospjela na naslovnice nakon što se borila s cijenama, bijesnim korisnicima i nezadovoljavanjem potražnje.

Također, neki su se korisnici Twittera našalili da bi se tvrtka trebala "vratiti svom izvornom poslovnom modelu slanja DVD-a poštom".

Inače, hit reality emisija "Love is Blind" prikazuje parove koji se zaruče prije nego što se uopće vide te sudjelovanjem u eksperimentu žele dokazati da je ljubav zaista slijepa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:16