StoryEditor
MOGU LI SMŠAVJETI?

NEVJEROJATNE TRANSFORMACIJE U TV SHOWU U 'Životu na vagi' ove se godine natječe najteži kandidat, čak se i on šokirao kad je vidio koliko je natukao

 
 RTL

Kandidati četvrte sezone 'Života na vagi', jednog od najuspješnijih TV formata u Hrvatskoj, već neko vrijeme predano vježbaju, brinu o prehrani i usvajaju nove životne navike.

U programu RTL-a gledatelji će uskoro upoznati njih 16 koji su odlučili reći "dosta" nezdravom stilu življenja, a koje kroz tu transformaciju vode treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović, oboje magistri kineziologije.

Život na vagi, 4. sezona
RTL
Treneri Maja i Edin
 

Kandidati dolaze iz raznih krajeva Lijepe Naše i sa sobom nose teške životne priče koje su ihi dovele do prekomjerne težine i zdravstvenih problema. Među 16 kandidata nalazi se i najteži kandidat u sve četiri sezone.

Tu nimalo ohrabrujući titulu dosad je nosio Neven Vuljanković, koji je na prvom vaganju imao 240,2 kg. U nadolazećoj sezoni, ionako traumatično prvo stajanje na vagu, jednom će kandidatu biti posebno šokantno jer će mu vaga pokazati čak 241,9 kg.

Život na vagi, 4. sezona
RTL
Marijana Batinic i nutricionistica Martina Linarić
 

Kroz show će gledatelji pratiti transformacije kandidata koji se nikad nisu poljubili i imali ljubavne veze, zatim kandidata koji je kilograme počeo gomilati jer brine o majci ovisnici o alkoholu, koja ujedno ima i tumor, a jednoj kandidatkinji život se preokrenuo naglavačke kad je izgubila supruga na prvu godišnjicu braka.

Osim što će im treneri Maja i Edo pomoći da svladaju, kako fizičke, tako i psihičke prepreke, kandidatima će rame za plakanje biti i voditeljica Marijana Batinić. Kuća u kojoj će kandidati provesti najviše vremena smještena je u idiličnom mjestašcu Grižane, u općini Vinodol, s kojeg puca pogled na Jadran, a osim što će vježbati u kući, kandidatima će kao platforma za treninge poslužiti i brojne plaže u Crikvenici.

Koje još tužne priče kriju hrabri kandidati koji su svoju intimu i probleme odlučili pokazati javnosti i što ih čeka u četvrtoj sezoni 'Života na vagi', gledatelji će pratiti uskoro na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2020 17:28