TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

NIVES CELZIJUS 'Petko nije kalkulant, a ja sam se usred nastupa onesvijestila, jedva smo sve snimili' FANOVI 'Žiri te ne podnosi, Navojec posebno!'

 Nives Celzijus / INSTAGRAM

Za Nives Celzijus njezin sunatjecatelj iz reality showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Dalibor Petko nije kalkulant. Spisateljica i pjevačica je, naime, na svom Instagramu u objavi objasnila da ju je zasmetalo što su neki ljudi u komentarima na društvenim mrežama Petka prozvali zbog pet bodova koje joj je dodijelio u zadnjoj epizodi popularne emisije.

- Petko je dao tih 5 bodova jer je kao najbolji prijatelj suosjećao i brinuo za mene u toj situaciji. Naime, usred nastupa sam pala u nesvijest i bilo je pitanje hoću li uopće uspjeti snimiti svoj nastup. Zna i on da to nije nastup za 5, ali zna i da sam se zaista borila da ostatak ekipa ne ostavim na cjedilu, napisala je Celzijus.

- Vjerojatno bi većina vas postupila jednako na njegovom mjestu jer to je ljudski i to je prijateljstvo, dodala je.

A i naša diva ne može uvijek biti savršena. Sorry Seve ali danas fakat nije bio tvoj dan Čestitke mom dragom @daliborpetko ❤ Uvijek me beskrajno zabavljas. Hvala ti i za 5 bodova. Možda je u redu da i objasnimo zašto jer me malo smeta uporaba rijeci "kalkuliranje" u nekim od komentara. Ne, Dalibor Petko nije netko tko kalkulira. Petko je dao tih 5 bodova jer se kao najbolji prijatelj suosjecao i brinuo za mene u toj situaciji. Naime usred nastupa sam pala u nesvijest i bilo je pitanje hoću li uopće uspjeti snimiti svoj nastup. Zna i on da to nije nastup za 5, ali zna i da sam se zaista borila da ostatak ekipe ne ostavim na cjedilu. Vjerojatno bi većina od vas postupila jednako na njegovom mjestu jer to je ljudski i to je prijateljstvo. Love u #tlzphr #samoveselo

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

U komentarima na objavu oglasio se i Petko ostavivši emoji srca kao odgovor. Međutim, drugi Nivesini pratitelji nisu propustili priliku komentirati navodne nepravde koje Celzijus doživljava u emisiji u kojoj je trenutno trećeplasirana s 220 bodova, devet manje od vodećeg Marija Rotha.

- Mislim da te žiri ne podnosi, posebno Navojec. Neopravdano loše ocjene dobivaš, napisao je korisnik dotur.luigi.

- Mislim da si nebrojeno puta zakinuta u ocjenjivanju, dodala je korisnica Danijela.

Podsjećamo, korisnici su putem Facebook profilma reality showa 'Tvoje lice zvuči poznato' negodovali zbog niskih ocjena koje je dobio Mario Roth i izostanka pobjede za Bojana Jambrošića koji unatoč, po njima, izvrsnoj izvedbi hitova Miše Kovača nije uspio odnijeti pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:06