SKYSHOWTIME

Nova streaming usluga od danas u Hrvatskoj: Gledajte filmove i serije u pola cijene - doživotno

SkyShowtime nudi raznolike sadržaje uključujući premijere hollywoodskih filmova i novih serija iz najvećih svjetskih studija

SkyShowtime 

 Press

Potpuno nova streaming usluga, SkyShowtime, kreće danas u Hrvatskoj. Samo u ograničenom trajanju, novi korisnici koji se prijave putem stranice skyshowtime.com ostvarit će pravo na 50 % popusta na standardnu mjesečnu cijenu – doživotno.

U Hrvatskoj to znači da će korisnici koji iskoriste ovu ponudu plaćati samo 2,99 eura mjesečno umjesto 5,99 eura za raznolike sadržaje, uključujući premijere hollywoodskih filmova i novih serija iz najvećih svjetskih studija čiji je streaming dostupan na jednom mjestu.

„SkyShowtime donosi vrhunski sadržaj po izvrsnoj cijeni omogućujući našim korisnicima zabavu uz najpovoljniju cijenu. Kao nova sjajna streaming usluga u Europi, sa zadovoljstvom svojim korisnicima u Hrvatskoj pružamo još veću pogodnost ponudom ograničenog trajanja prilikom pokretanja uz doživotnu pretplatu u pola cijene”, kaže glavni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan.

Lokalna će publika od samog pokretanja imati pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, među kojima su: 1883, 1923, Obiteljski prijatelj, Hitna pomoć, Američki žigolo, Blok 181, Halo, Zakon i red 21. sezona, Neka uđe onaj pravi, Gradonačelnik Kingstowna, Ti si taj, Na putu do zvijezda: Bumper u Berlinu, Pjevajte s nama 2, Zvjezdane staze: Novi svjetovi, Nabrijani: Borba za Uber, Poziv, Indeks straha, Prva dama, Ponoćno sunce, Kukavice iz Midwicha, Sjevernjak, Ponuda, Kralj Tulse, Vampirska akademija i Yellowstone.

Hit serije koje će se u dolazećim mjesecima početi prikazivati na SkyShowtimeu uključuju i neke nestrpljivo iščekivane naslove: Smiješna žena, Ripley, Zečja rupa, Tri žene i Grad zla.

Pored toga, SkyShowtime dom je novih kinohitova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures koji će postati dostupni nakon prikazivanja u kinima i izdanjima za kućna kina. Među novim filmovima koji dolaze na SkyShowtime jesu: Top Gun: Maverick, Jurski svijet: Carstvo, Malci: Kako je Gru postao Gru, Loši momci i Crni telefon. Ostali kinohitovi koji će biti dostupni na usluzi uključuju Iskupljenje, Downton Abbey: Novo doba i Belfast.

SkyShowtime donosi nove igrane serije, dječje i obiteljske sadržaje te naslove iz zbirke i kompleta filmova studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:04