IZVANREDNA OKOLNOST

Nova TV iznenadila gledatelje: ‘Ove nedjelje neće se emitirati ‘Ples sa zvijezdama‘‘, otkrili su i zašto

Četvrto izdanje ovog TV spektakla gledatelji će morati pričekati iduću nedjelju, 3. travnja

Ples sa zvijezdama

 Luka Dubroja

Umjesto filmske večeri "Plesa sa zvijezdama", jer upravo je to trebala biti tema četvrtog izdanja tog showa, gledatelji Nove TV u ovu nedjelju imati će samo filmsku večer. Naime, zbog ulaska korone u produkciju, "Ples" koji ide uživo Nova TV morala je (privremeno) otkazati, a umjesto njega urednici su na program stavili dva filma - "Kralj lavova" i "Zvijezda je rođena".

"Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show 'Ples sa zvijezdama'. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo. Umjesto popularnog showa ove nedjelje, 27.ožujka Nova TV će emitirati obiteljski film 'Kralj lavova', a potom film 'Zvijezda je rođena'. Sljedeća emisija showa 'Ples sa zvijezdama' planirana je za nedjelju 3. travnja.", istaknuli su na Novoj TV.

Inače, produkcija se pridržavala svih epidemioloških mjera, pa su primjerice svi prije ulaska nedjeljom u studio Jadran filma u zagrebačkoj Dubravi prolazili kroz testiranje. Međutim, korona ih nije mimoišla. Prvo se, kako doznajemo, jedna osoba iz "Plesa" tijekom ovog tjedna počela osjećati loše, testirana je i pokazala se pozitivnom, a onda su po protokolu obaviješteni bliski kontakti...

Prema epidemiološkim predviđanjima, show bi se trebao nastaviti u nedjelju 3. travnja kada bi publika napokon trebala vidjeti 11 novih spektakularnih plesnih nastupa.

Ta četvrta emisija bit će posvećena sedmoj umjetnosti kroz izvedbe - cha cha cha, tanga, bečkog valcera, quickstepa, rumbe, jivea, slowfoxa i paso doblea. Do sada su se već donekle uspjeli uvježbati no koliko će korona utjecati na njihove plesne točke i hoće li članovi žirija biti malo milostiviji zbog toga tek treba vidjeti. Do sada su ispale Vlatka Pokos i Lucija Lugomer, a tko će biti treći par koji će napustiti show ovisi i o glasovima publike. "Ples sa zvijezdama" startao je odlično i imao oko 700 tisuća gledatelja već u prvoj emisiji. Prema dosadašnjim planovima, koji se naravno sada moraju mijenjati, finale showa koje je bilo predviđeno za 29. svibnja, ako neće biti još "iznenađenja" održati će se 5. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:34