VRAĆA SE ‘FARMA‘

Nova TV kaže da ima jaki adut za jesen - poznati reality show u novom ruhu. Evo o čemu se radi

Snimanje je već počelo, a voditeljica Mia Kovačić oduševljena je novim ruhom showa
 Nova TV

Nakon nešto više od godine i pol pauze na Novu TV se vraća popularni reality show 'Farma'.

S novom, sedmom sezonom showa koja nosi naziv 'Farma More i Maslina', koja je započela sa snimanjem, dolazi i niz noviteta. Jedan od njih je da farma mijenja svoju dosadašnju lokaciju i seli se – u srce Dalmacije.

image
Nova TV

No, osim nove lokacije Farma mijenja i svoje ruho. U dosadašnjim sezonama život na farmi odvijao se poput onoga od prije 100 godina, a sada 'Farma More i Maslina' predstavlja svoje novo izdanje – postaje moderna i luksuzna farma s tekućom vodom i suvremenom tehnologijom.

image
Nova TV

S ovim zaokretom u produkciji koji donosi jedan potpuno novi doživljaj i uzbuđenje, novim farmerima obavljanje svakodnevnih zadataka, kao i sam život na farmi, bit će utoliko olakšan, no hoće li znati iskoristiti blagodati suvremenosti u obavljanju farmerskih zadataka, ostaje nam za vidjeti. U proteklim sezonama, farmeri su bili uspješni stočari i ratari, a sada će se upoznati s novom djelatnosti te postati i ribari.

image
Nova TV

- Jako se veselim novoj sezoni 'Farme', štoviše iz razloga što se sada selimo u Dalmaciju! Opijeni suncem i morem naši farmeri će zasigurno uživati u svojoj novoj avanturi, a tko ne bi? - kazala je voditeljica Mia Kovačić.

image
Mia Kovačić na svečanoj dodjeli medijskih nagrada Zlatni Studio 2019.
Tomislav Krišto/Cropix

- Naravno, sve ono što je temelj naše 'Farme' i dalje ostaje na svojoj vrijednosti, a to je da se cijeni i nagrađuju rad i sloga. Obraditi svoj vrt i prehraniti se vlastitim rukama je neprocjenjivo, a vidjet ćemo koliko će naši novi farmeri biti uspješni u tome - dodaje Kovačić.

image
Iz prijašnje sezone 'Farme'
Nova TV

'Farma' je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2008. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješnih šest sezona showa koji su svaki put zasluženo ponijeli titulu najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.

image
Iz prijašnje sezone 'Farme'
Nova TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 13:48