MASKED SINGER

Novih 6 maski spremno je za TV spektakl: Tko se krije iza Ajkule Drakule, Punjene Paprike i drugih?

Majka Zemlja, Galeb, Dalmatinka, Ajkula Drakula, Kiborg i Punjena Paprika spremni su za nastup u subotu

Masked singer - nove maske

 RTL

Novih šest maski u subotu dolazi u RTL-ov show 'Masked Singer', u kojem se dvanaest prerušenih celebrityja koji pjevaju strane i domaće hitove bori za pobjedu. Prije tri dana vidjeli smo Tintilinića, Licitarsko srce, Torpeda, Slatkača i Meduzu, a natjecanje je već napustio profesor Baltazar iza čijeg se kostima skrivao kralj domaće dance scene - Senna M. Umjesto 'Tuc-tuc', 'Bebe' ili 'Indijanca' on je u ovom spektaklu pjevao rock and roll, a premda je u cijeloj priči, kaže, uživao, skupio je najmanje bodova publike i ispao iz igre.

No, u skladu s 'The Show must go on', u 'Masked Singer' sada dolazi preostalih šest natjecatelja. To su Majka Zemlja, maska iznimno bogate, slojevite i složene konstrukcije. Njezin je ekstravagantan kostim prekriven različitim vrstama lišća, grančicama i mnogobrojnim zelenim, plavim i smeđim detaljima, a poznata ličnost odjevena u ovaj kostim na glavi će nositi i dojmljivu zemaljsku kuglu.

image

Majka Zemlja, Masked Singer

RTL

Stiže i uglađeni zavodnik Galeb koji će u tamnoplavom odijelu kapetana u show donijeti dašak Dalmacije, rive i morskih prostranstava te gledatelje povesti na glazbenu plovidbu različitim žanrovima.

image

Galeb, Masked Singer

RTL

Neobični Ajkula Drakula, zagonetni vampir s glavom morskoga psa, već će na prvi pogled pokazati da gledatelji u ovome showu zbilja mogu očekivati neočekivano, a pridružit će mu se i Dalmatinka, ukrašena jarko crvenim detaljima, perjem i šljokicama, zlatni i moćni Kiborg, te vesela Punjena Paprika. Jedan od ovih šest novih junaka će morati napustiti show, a tko će to biti doznat ćemo u subotu na RTL-u.

image

Ajkula Drakula, Masked Singer

RTL
image

Dalmatinka, Masked Singer

RTL
image

Kiborg, Masked Singer

RTL
image

Punjena Paprika, Masked Singer

RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:54