JAVNA TAJNA

Obitelj Kardashian-Jenner najavila veliki povratak: ‘Izgledat ćemo fantastično i svi će gledati‘

Još u travnju Kim je dala naslutiti kako će se novi show o Kardashianima početi emitirati prije no što se očekuje
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian i Kim Kardashian
 Jean-baptiste Lacroix/AFP

Samo nekoliko mjeseci nakon što je s obitelji prekinula emitiranje reality showa "Keeping Up With Kardashians", Kim Kardashian najavila je povratak pred kamere.

Obitelj Kardashian-Jenner šokirala je fanove kad su u lipnju objavili da nakon 14 godina gase svoj popularni show, no kratko nakon toga ikone realityja najavile su kako već imaju novi ukovor sa streaming servisom Hulu za novi projekt. A sudeći prema posljednjem Instagram Storyju kojeg je objavila upravo Kim, čini se kako je snimanje već krenulo.

Naime, majka četvero djece i najpoznatija iz klana Kardashian dala je naslutiti da je produkcija novog showa počela, postavivši fotografiju mikrofona u krilu i napisavši: "Dan prvi". Mnoge je to iznenadilo obzirom da su sve članice slavne obitelji prije samo tri mjeseca rekle kako su odlučile "živjeti život bez kamera", no Hulu pompozno najavljuje kako je ugovor s Kim, Khloe i Kourtney Kardashian, njihovom majkom Kris i polusestrama Kylie i Kendall Jenner potpisan. Novi sadržaj emitirati će se u SAD-u, ali i brojnim drugim zemljama.

Još u travnju Kim je dala naslutiti kako će se novi show o Kardashianima početi emitirati prije no što se očekuje i to nako što se jedan od obožavatelja na Twitteru žalio zbog okončanja "Keeping Up With The Kardashians".

"Još uvijek ne mogu vjerovati da je ovo zadnja sezona KUWTK. Ne znam što da radim", napisao je tad obožavatelj, a Kim je odgovorila: "Neće to dugo trajati!! Naš novi show na Hulu će uslijediti nakon zadnje sezone".

Detalji vezani uz sadržaj serije drže se u tajnosti, ali 'mamadžer' Kris Jenner podijelila je 'spoiler' o nadolazećoj suradnji s Hulu, serisom u vlasništvu Disneya, natuknuvši kako se cijela obitelj vraća pred kamere.

"U novom ćete showu vidjeti kako smo evoluirali kao obitelj, obožavatelji žele da budemo ono što jesmo i od prvog trena su emocionalno uključeni u naš show, baš poput nas. Obižavatelji će voljeti nastavak našeg putovanja. Ne mogu reći puno o onome što slijedi, ali izgledat ćemo fantastično i svi će gledati", u svibnju je rekla Kris u najavi novih projekata za Disney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:58