DVIJE FINALNE EMISIJE

OČEKUJE LI NAS VELIKI OBRAT U 'GOSPODINU SAVRŠENOM'? Gledatelji nagađaju da ipak Iva 'nije ta', a evo i koje argumente izvlače

 
Goran, Hana, Iva i Aleksandra
 Instagram

Gospodin Savršeni je izabrao! U prvoj finalnoj emisiji u srijedu navečer posljednju je ružu dobila Iva Runjanin.

- Naravno da sam nervozan i uzbuđen, za koju god se odlučim, znam da se ne bih pokajao, i to mi je najteže. Sad sam u situaciji da stvarno ne znam koja je prava, jer su sve nekako prave - rekao je Goran Jurenec na početku emisije, no na koncu je ipak morao odabrati. Hani je rekao da je smatra premladom te da bi trebala još mnogo toga doživjeti, a Aleksandri da ne vidi kako bi je mogao usrećiti.

- Iva me smiruje - otkrio je Goran.

Gledatelji su, naravno, podijeljeni. Ovisno o simpatijama komentiraju po društvenim mrežama i forumima konačan odabir Gospodina Savršenog, a grade se i teorije prema kojima još ništa nije gotovo.

- Eno, netko je napisao da su Hana i Goran viđeni u Hiltonu - napisala je jedna gledateljica, a toj se teoriji pridružio i niz drugih. Neki su uvjereni da će u današnjoj finalnoj emisiji Goran promijeniti odluku.

- Hana će na kraju pobijediti jer ona uvijek osvoji muškarca kojeg želi - napisao je u šali jedan gledatelj, no uz niz sličnih komentara sve je više onih koji misle da gledatelje u petak očekuje veliki obrat.

U prilog toj teoriji može ići nedavna objava Ive Runjanin koja je objavila fotografiju iz Istanbula s finalisticom Aleksandrom. Čini se da su se djevojke zbližile i odlučile malo solo uživati u putovanju. Kao argument za istu teoriju pojavila se i Goranova objava. Gospodin Savršeni je u sklopu priča na Instagramu objavio video sa zagrebačkog Adventa u kojem uživa - sam. To pak ide u prilog teoriji da bez obzira na večerašnji odabir, Jurenec ipak u ovom showu nije našao svoju ženu iz snova s kojom bi poželio provesti život.

Ni Ivina posljednja objava u pričama na Instagramu nije prošla nezapaženo. Motivirajuću poruku pod nazivom 'Čekaj onog pravog' mnogi su protumačili kao znak da Iva 'još uvijek traži'.

- Čekaj onog pravog koji te jednostavno obožava. Osobu koja iz tebe izvlači najbolje i zbog koje želiš biti bolja osoba. Jedinu osobu koja će ostaviti sve da bude s tobom, u svako doba, pod bilo kojim okolnostima, onu koja te nasmijava kao što nitko dosad nije. Čekaj osobu koja te želi pokazati cijelom svijetu jer je tako ponosan. I najvažnije od svega, čekaj osobu kojoj ćeš biti prioritet jer to zaslužuješ - stoji u poruci. Iva se u drugoj objavi zahvalila svojim obožavateljima i pratiteljima na podršci koju su joj cijelo ovo vrijeme pružali.

Screenshot / Instagram Story

Neki su se gledatelji pak žalili na namještenost showa o čemu se također nadugačko i naširoko raspreda po društvenim mrežama i forumima.

U srijedu se činilo da Iva i Goran ne mogu sakriti strast, no jesu li stvarno suđeni jedno drugome, doznat će se u današnjoj, drugoj finalnoj emisiji, najavili su na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:48