PLES GRUDIMA

Osebujna Wendi šokirala žiri Supertalenta: Fabijan ju je promatrao otvorenih usta

Čim je išetala na pozornicu u kostimu koji jedva pokriva grudi od publike je dobila veliki aplauz, a članovi žirija su zinuli

Fabijan i Wendi

 Instagram/supertalenthr

U trećoj emisiji showa ‘Supertalent‘ u nedjelju navečer nastupila je osebujna Wendi Superstar, koja ima doista nesvakidašnji talent. Naime, ona pleše - grudima, piše Dnevnik.hr.

Čim je išetala na pozornicu u kostimu koji jedva pokriva grudi od publike je dobila veliki aplauz, a članovi žirija samo su je začuđeno gledali. Posebno zanimljiv bio je izraz lica Fabijana Pavla Medvešeka, kojemu je ispala vilica čim ju je ugledao, a cijeli nastup imao je otvorena usta.

"Ovo mi je bio jedan od boljih nastupa", jedva je kroz smijeh prokomentirao Davor Bilman.

"Ja ovo promatram kao talent određenih dijelova tijela, iako ovo ne bih htjela opet gledati, jer nije oku ugodno, jedino je fora bila špaga", poručila joj je Martina Tomčić koja se također nije mogla prestati smijati.

"Meni je ovo bilo prezabavno, što zbog vas, što zbog izraza lica mojih kolega, i ja ovo želim proživjeti ponovno" oduševljena je bila Maja Šuput.

Fabijana je zanimalo gdje Wendi inače nastupa što je dodatno nasmijalo njegove kolege.

Wendi inače živi na Kanarskom otočju gdje preko dana izrađuje umjetne nokte, a preko noći nastupa u klubu Funny Voice te izvodi svoju točku u trajanju od tri sata. Ondje pokazuje svoj neobičan talent, a često ju dolaze gledati roditelji. Sretna je što ju obitelj podržava. Najveći fan joj je baka, koja, kad ju dođe gledati, provede cijeli nastup otvorenih usta od oduševljenja.

Njezin nastup stvara dosta polemike, ali Wendi prihvaća da se ne može svima svidjeti. Smatra da je njezin show za sve uzraste, a voli kad se ljudi iznenade i zabave, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2022 08:00