ZGODNI TONI

Otkriven identitet novog Gospodina Savršenog: ‘Džentlmen, docent na PMF-u, snažan i savršeno depiliran‘

31-godišnji Splićanin znanstvenik je i intelektualac, istovremeno sportskog duha

Toni Šćulac novi je Gospodin Savršeni

 Privatni Album

- Jako sam zadovoljna s novim Gospodinom Savršenim, ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta. Može vam se više ili manje sviđati, može biti ili ne biti po vašem ukusu, ali nitko ne može reći da ove godine nemamo 'wow' kandidata! - rekla je nedavno za RTL.hr kreativna producentica showa, ujedno i voditeljica 'Gospodina Savršenog' Antonija Blaće.

Iako RTL identitet novog Gospodina Savršenog drži u strogoj tajnosti, Slobodna Dalmacija doznaje kako je riječ o jednom Splićaninu. Njegovo je ime Toni Šćulac, ima 31 godinu i docent je (samostalni predavač) na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu na kojem predaje od 2019.

Studentima drži dva kolegija: Specijalnu teoriju relativnosti i Analizu podataka u fizici visokih energija. Prije toga na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje dvije je godine predavao fiziku.

Diplomirao je na PMF-u u Splitu, da bi 2018. dvojni doktorski studij završio na istom fakultetu u Zagrebu i École Polytechnique u Parizu. Član je Europskog centra za nuklearna istraživanja (CERN), a za tu je suradnju 2019. dobio priznanje Sveučilišta. Može se pohvaliti i stipendijom francuske vlade.

Na splitskom PMF-u studentice već naveliko pričaju kako će jednog od svojih omiljenih profesora uskoro gledati na RTL-u u popularnom showu.

- On je džentlmen, on je snažan i savršeno depiliran. On je besprijekorno precizan. On je doktor fizike. On je sve to. Treći Gospodin Savršeni zna točnu formulu napona, a hoće li svojom pojavom 'naelektrizirati' osjetila kandidatkinja, doznat ćemo uskoro! - najavili su u reklamnom foršpanu s RTL-a. U njemu se vidi silueta novog Gospodina Savršena, njegovo isklesano tijelo, ali i to da nosi naočale za vid što odgovara opisu Tonija.

- Voljela bih napraviti mali zaokret. Ne mislim da Gospodin Savršeni mora biti savršen u svakom pogledu, ali mora imati one savršene osnovne crte, pažljivost, nježnost, želju da živi u paru, odgovornost, stabilnost, šarm... A to čime se bavi, je li sramežljiv ili ne, povučen ili ekstrovert, to mi je manje bitno zato što tražimo ono nešto. Da vam budem iskrena, ne bi htjela da se dečki na mene ljute, ali moram to reći naglas, puno je teže naći kompletnog dečka nego curu - kazala nam je još u ožujku 2020. Antonija Blaće.

Onda se dogodila pandemija koronavirusa, pa se snimanje showa odvijalo tijekom prošle godine, a emitiranje se očekuje sredinom ožujka u udarnom večernjem terminu (primetimeu) na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:00