PAROVI SE UVJEŽBAVAJU

OTKRIVENO TKO ĆE VODITI 'PLES SA ZVIJEZDAMA' Mia već ima iskustva, a Janku je ovo prvi put: 'Svaki live je kao prvi, treba se opustiti i zabaviti'

 
Mia Kovačić i Janko Popović Volarić
 Nova TV

Dok 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama, Nova TV otkriva tko će nas voditi kroz iščekivani show. Kroz 12 emisija velikog plesnog spektakla Nove TV vodit će nas poznata TV lica – Mia Kovačić i Janko Popović Volarić.

I dok će se poznati glumac po prvi puta naći u vođenju jednog zabavnog showa uživo, iza Mije su mnogobrojne emisije i veliki live spektakli koje je vodila kao dugogodišnje zaštitno lice Nove TV.

'Svaki live je kao da je prvi, no smatram da je najvažnije da se opustiš i zabaviš. Sigurna sam da ćemo se i Janko i ja odlično provesti tijekom emisija uživo, opušteni smo skupa i vjerujem da ćemo si biti dobra podrška. Veselim se ovom projektu jer sam i sama čitav život u plesu i drago mi je promatrati sve naše natjecatelje koji se upuštaju u ovu avanturu', rekla je Mia.

Janko ističe da sve kandidate čeka veliki rad i intenzivne probe, a to govori iz prve ruke jer je i sam bio u ulozi natjecatelja ovog poznatog svjetskog formata te dodaje: 'Veselim se ovom showu, veselim se kandidatima i novom izazovu.'

Prva od ukupno 12 emisija predstavit će 11 plesnih parova, a od druge epizode gledatelji će se već i oprostiti od prvog natjecateljskog para. Najveći plesni spektakl u produkciji Nove TV okupio je hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, a borba za titulu pobjednika 'Plesa sa zvijezdama' započinje uskoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:10