MASKED SINGER

Otkriveno tko se krije iza Paste i Četkice: ‘Mislili smo se baviti veslanjem do 2028., ali ćemo nastaviti s pjevanjem‘

Detektivi Borko Perić i Saša Lozar pogodili su da se ispod fenomenalnih Zigmanovih maski kriju Valent i Martin Sinković

Nikolina Pišek

 Maja Bota/rtl/

Naši proslavljeni veslači, braća Valent i Martin Sinković, maske su koje su u drugoj epizodi najmisterioznijeg RTL-ovog showa morali razotkriti svoj identitet, iako su u ulozi Paste i Četkice svojim nastupom oduševili panel detektiva, ali i publiku.

Ipak, u samom su početku otpjevavši Tajčin hit "Smokvica" izgubili dvoboj s Tovarom, a u Posljednjoj šansi, gledatelji su odlučili spasiti Vrtnog patuljka i Jokera, a izvođače pjesme "Minus i plus" grupe Magazin razotkriti.

Ovoga puta detektivi Borko Perić i Saša Lozar pogodili su tko se krije iza dosad najviših maski i prvog dvojca u emisiji, dok je Nives Celzijus bila uvjerena da se radi o braći Nikši i Siniši Skelinu, a Antonija Blaće o stand up dvojcu Vlatku Štamparu i Aleksu Curaću Šariću.

- Mislili smo se baviti veslanjem do 2028., ali ćemo nastaviti s pjevanjem koliko god ide. Hvala svima na podršci. Ovo je bilo genijalno iskustvo, potpuno drugačije od onog što radimo. Znam da se ne smije reklamirati na televiziji, ali slobodni smo za vjenčanja - u šali je kazao Martin Sinković i nasmijao čitav studio Jadran filma.

Osim Paste i Četkice, odnosno braće Sinković, u drugoj epizodi, i posljednjoj u kojoj se maske predstavljaju, nastupili su i fenomenalne maske Pantere, Jokera, Tovara, Kraljice i Vrtnog patuljka, koje je savršeno dojmljivo dizajnirao Juraj Zigman.

Tovar je prvi stupio na scenu i izveo pjesmu Robbieja Williamsa "Let Me Entertain You". Pantera je otpjevala "Feel It Still" benda Portugal. The Man, i glasovima publike pobijedila Jokera koji se predstavio pjesmom "Poker Face" Lady Gage, a u Posljednjoj šansi pjevao "Sve još miriše na nju" Parnog valjka.

Kraljica (za koju su Borko i Antonija bili sigurni da skriva bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, a Nives bivšu premijerku Jadranku Kosor) je otpjevala narodnu pjesmu "Mamica su štrukle pekli" i u dvoboju pobijedila Vrtnog patuljka koji je izveo "All Star" Smash Moutha, a po drugi put na pozornici oduševio s pjesmom "Ni da ni ne" benda Kawasaki 3P.

Tako će se ‘preživjele‘ maske iz druge epizode popularnog showa pridružiti Leptirici, Banani u štiklama, Flamingici, Veselom Medi i Čudnovištu te u drugom krugu Masked Singera na koncu iznjedriti i pobjednika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:24