ZVIJEZDE PJEVAJU

Ovo nitko nije očekivao: svi su hvalili nastup bivše misice i Sandija, a na kraju su baš oni ispali!

Parovi su se ovaj put natjecali u žanrovima pop, rock i funk, koji je jedan od tri nova žanra ove sezone.
Josipa i Sandi
 Dario Njavro Za Hrt

Treća emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju pomalo je iznenadila i natjecatelje i gledatelje. Iako su bivša miss Hrvatske Josipa Kusić i njezin mentor Sandi Cenov dobili sve pohvale za nastup i dobre ocjene žirija, publika u studiju odlučila je drukčije pa su na iznenađenje mnogih večeras napustili natjecanje.

Parovi su se ovaj put natjecali u žanrovima pop, rock i funk, koji je jedan od tri nova žanra ove sezone. I ovaj put, uz žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, o tome tko prolazi dalje odlučila je i publika u studiju.

Glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić otvorili su emisiju s rock pjesmom Ugasi me.

“Dobrodošla u show Zvijezde pjevaju”, pozdravio je Marko Tolja Doru, misleći pritom na njezinu izvedbu u kojoj ovaj put nije bilo treme. Jurica Pađen je dodao da je bilo uvjerljivo i da su svojom koreografijom pojačali cjelokupni doživljaj. Članica žirija Danijela Martinović pohvalila je Doru - daje u nastupu bila svoja te joj je savjetovala da tim putem ide i ubuduće. Uz još jednu pohvalu, dobila je i savjet članice žirija Remi da se u nastupu fokusira na svog mentora Bojana i pokuša ne obazirati pozornost na stvari sa strane. Ukupan zbroj ocjena koji su dobili je 30.

image
Dora i Bojan
Dario Njavro Za Hrt

Uslijedio je nastup bivše miss Hrvatske i poduzetnice Josipe Kusić i Sandija. Marko Tolja je pohvalio Josipino pjevanje, naglasivši da je bila točna i da ima lijep glas kad pjeva u nižim lagama.

“Eksponencijalno rasteš iz emisije u emisiju i sve si bolja”, istaknula je Remi, dodavši da bi joj dala nadimak "divlja jagodica" jer je s jedne strane nježna, a s druge ima punk u sebi. Za izvedbu pop pjesme Jabuke i vino dobili su zbroj ocjena 32.

image
Josipa i Sandi
Dario Njavro Za Hrt

Treći par večeras, koji je ujedno dobio i najvišu ocjenu žirija, predstavio se s pjesmom Human. Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo oduševio je žiri svojom izvedbom. Danijela Martinović je priznala da je strepila kako će netko tko je od početka dobar napredovati dalje, no da su oni u tome uspjeli i da su na pozornicu donijeli odličnu energiju i dvoglasje koje ovom pjesmom nije bilo jednostavno otpjevati. Žiri je njihovu izvedbu nagradio visokim zbrojem ocjena 35.

Rock baladu Budi moja voda otpjevali su glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić.

“Ova pjesma je zahtjevna, ali ovo dvoje simpatičnih i mladih ljudi izveli su je vrlo dobro”, ustvrdio je Jurica Pađen.

“Arija, vidjelo se da si ovu pjesmu proživjela i jako ti dobro stoji rock, bila si žestoka i mazna u isto vrijeme”, nije štedio na pohvalama Marko Tolja. Njihova izvedba ocijenjena je zbrojem 33.

image
Arija i Marko
Dario Njavro Za Hrt

Glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović odlučili su otpjevati pjesmu kojom je Boris zaprosio svoju suprugu. Riječ je o pop baladi Jedna zima sa Kristinom.

“Bacio me na koljena, sad kad sam čula da je ovom pjesmom zaprosio ženu, no odabrati ovu pjesmu bilo je hrabro. A napraviti dvoglasje, još je hrabrije”, poručila im je Danijela Martinović. S tim se složio i Marko Tolja, dodavši da im je nastup bio korektan i šarmantan. Ukupan zbroj dobivenih ocjena bio je 28.

image
Boris i Lea
Dario Njavro Za Hrt

Šesti večerašnji par - glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović -odlučili su otpjevati pop baladu I Want it That Way. Članovi žirija su se složili da im je koreografija bila odlična, kao i odjevna kombinacija.

“Elegantni ste i uvjerljivi. Bilo vas je lijepo i vidjeti i čuti”, rekao je Jurica Pađen. A Remi je savjetovala Marku da se ne mora čvrsto držati za dugačke tonove nego da u solo dionicama slobodno pusti malo vibrata jer da će na taj način zvučati emotivnije. I 34 je ukupan zbroj ocjena koje su dobili.

image
Marko i Gina
Dario Njavro Za Hrt

Čast da prvi u ovoj 9. sezoni showa otpjevaju funk žanr, pripala je novinaru i uredniku Damiru Smrtiću i Ivani Kindl. Led su probili s pjesmom Malo ljubavi.

“Damire, hvala ti što si se usudio i što si tu gdje jesi i što si tako hrabar”, pohvalila je Danijela Martinović Damirov trud.

“U dubokim tonovima si predivan i senzualan. Ivana, lijepo si mu postavila karte, a ti si Damire odlično odigrao”, bile su riječi članice žirija Remi. Posljednji par koji je nastupio večeras tako je dobio zbroj ocjena 30.

image
Damir i Ivana
Dario Njavro Za Hrt

U show programu gledatelji su mogli uživati u još jednom duetu, i to baš duetu poput naših natjecateljskih. Naime, Neno Belan pobijedio je na ovogodišnjem Splitskom festivalu u paru s glumicom Zoranom Kačić Čatipović, s pjesmom Čarobna stvar. Njihova izvedba čarobno je zaokružila i večerašnje izdanje emisije.

image
Zorana i Neno
Dario Njavro Za Hrt

Zbrojem bodova žirija i bodova dobivenih glasovanjem publike u studiju odlučeno je koji par napušta show Zvijezde pjevaju.

Barbara i Duško objavili su gledateljima da natjecanje napuštaju Josipa i Sandi. Duhovita i uvijek nasmijana Josipa istaknula je da joj je bilo lijepo i da je uživala u svakoj emisiji i druženju s ostalim kandidatima, te im poručila da će ih pratiti i podržavati i dalje. Sandi je rekao da je prvi savjet koji je dao Josipi bio neka uživa u ovom iskustvu i da nije bitan uspjeh ni novac. Za kraj je rekao još i da se nada da je Josipa uživala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2023 06:04