ZANIMLJIVI PROFILI

Ovo su kandidati nove sezone ‘Braka na prvu‘: Neki traže bajku, neke ste već upoznali, a ima i onih spremnih na sve

Novu sezonu showa ‘Brak na prvu‘ možete pratiti od 30. siječnja na RTL-u od 21.15 sati

Hedviga Tandara, Bojan Mrđenović, Petra Meštrić

 Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novi parovi odvažili su se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj ‘Brak na prvu‘, što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u od 21.15 sati.

- Kandidati će biti suočeni s još većim izazovima, čekaju ih još zanimljiviji zadaci, bit će tu puno smijeha, suza, uspona i padova, neočekivanih spoznaja i obrata. Bit će ovo intrigantna sezona koja, osim iznimno zanimljivog i zabavnog sadržaja, donosi i drugu, poučnu dimenziju, rekla je ekspertica Sanela Kovačević Nelly, a ekspert Boris Blažinić dodao po čemu će gledatelji pamtiti treću sezonu ‘Braka na prvu‘.

image

Eksperti "Braka na prvu"

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

- Gledatelji će moći vidjeti kako su neki kandidati našli ljubav života, neki upoznali svoju mračnu stranu, a neki su, pak, idealni redatelji drame. Definitivno mogu očekivati puno zabave, ali i korisnih savjeta i sretnih završetaka.

Saša Đorić (31) dolazi iz Splita, no većinu života provela je u Vranju. Iza nje je brak iz kojeg ima 10-godišnju kćer, a nakon razvoda ističe kako ponovno uči živjeti tražeći sebe kroz umjetnost, sport i kreativnost. U životu želi samo najbolje stvari i nepopravljiva je romantičarka - kupuje si cvijeće, izvodi se na otmjene večere... Saša vjeruje u bajke, svaki dan pokušava biti istinski sretna, a od partnera traži da bude džentlmen.

image

Saša Đorić

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Dario Crnković (27) stiže iz Rakovice, no pravi je svjetski putnik. Radio je u Norveškoj, a već pet godina živi i radi u Londonu kao barmen i koktel-majstor. Voli obrazovane, inteligentne, plave djevojke sa zelenim očima koje su tajnovite i ne otkrivaju sve o sebi na prvu, a volio bi da je njegova partnerica spremna za obitelj i tradicionalna. Njegova odabranica trebala bi biti dama, ali također i dovoljno ležerna da s njom može otići na pivo i ćevape.

image

Dario Crnković

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Međimurac Tihomir Tomašić (50) osnovnu školu završio je u Njemačkoj, gimnaziju u Hrvatskoj da bi se devedesetih godina prošlog stoljeća ponovno preselio u Njemačku. Tihomiru je najvažnije da njegova buduća odabranica i on imaju iste interese, da uživa u putovanjima, muzici, zdravom načinu života te da pozitivno gleda na svijet i bude otvorenog uma.

image

Tihomir Tomašić

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Lorena Farkač (24) dolazi iz malog mjesta Stupnik pokraj Zagreba. Studira komunikacijski menadžment, voditeljica je na televiziji Aurora, a njezin hobi postao je i posao - obožava društvene mreže i na TikToku ima više od 120 tisuća pratitelja! U vezama joj je najvažnije poštovanje, a osim toga, privlače je visoki i zgodni muškarci koji vole istraživati svijet.

image

Lorena Farkač

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Andrea Kukolj (34) dolazi iz Zagreba i radi u jednoj telekomunikacijskoj tvrtki te puno vremena provodi na poslu. Privlače je visoki i uspješni muškarci koji će joj biti posvećeni te uz koje će se osjećati sigurnom i voljenom. U vezi najviše cijeni stabilnost i odanost, a ističe kako će se prepustiti muškarcu ako mu vjeruje. Andrea kaže kako mašta o crkvenom vjenčanju te želi imati skladnu obitelj i djecu.

image

Andrea Kukolj

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Bojan Mrđenović (38) dolazi iz Siska, a javnosti je već dobro poznat kao kandidat posljednje sezone reality showa ‘Big Brother‘ koja se prikazivala na RTL-u. Nedavno se vratio iz Nizozemske, gdje je dvije godine radio kao skladištar. Važno mu je da njegova buduća odabranica voli sportske aktivnosti i provoditi vrijeme na otvorenom, a ističe kako ga kod žena odbija kad su previše tradicionalne. Njegov primjeri idealnih žena su Monica Bellucci i Žanamari Perčić.

image

Bojan Mrđenović

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Zagrepčanka Manuela Milovanović (43) kaže da živi u trenutku i voli biti u kontaktu s ljudima, što je i ostvarila radeći kao turistička vodičkinja, predavačica i life coach! Manuela govori šest stranih jezika i smatra da su je najviše obogatila putovanja i upoznavanje drugih kultura, a nije joj problem sama istraživati nepoznato. Ipak, više bi voljela putovati udvoje tako da želi pronaći partnera sa sličnim interesima, bliskog njezinim godinama koji će je nasmijati.

image

Manuela Milovanović

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Stefan Modrić (25) dolazi iz Pazina, a posljednjih sedam godina živi u Zagrebu, gdje radi kao kondicijski trener i studira kineziološki fakultet. Za njega su u ljubavi nepoštenje i nepoštovanje zabranjeni, a kad je u vezi, vrlo je pažljiv i ne voli se svađati. Uvijek će dati prednost djevojkama prirodnog izgleda koje ne uređuju previše fotografije na društvenim mrežama jer za prvi kontakt s njima koristi Instagram. Voli vedre, pričljive, samouvjerene, ambiciozne i duhovite žene, a kod njega uvijek prolazi otvorena i iskrena komunikacija.

image

Stefan Modrić

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Marko Bogdan (34) dolazi iz Daruvara i iznimno je ambiciozan čovjek koji teži velikom uspjehu u poslovnom svijetu. Voli starije žene koje znaju što žele, koje su ambiciozne i imaju životne planove. Kad je o fizičkom izgledu riječ, preferira niže žene poput Eve Longorije ili Kristine Krepele. Ako upozna pravu ženu koja uspije pronaći način da ga zavoli i ublaži njegove čvrste stavove, oženit će je!

image

Marko Bogdan

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Petra Meštrić (28) dolazi iz Varaždina, no trenutačno živi u Rijeci, gdje pohađa medicinski fakultet. U slobodno vrijeme ide u teretanu, istražuje o mentalnom zdravlju i pokušava se proslaviti kao influencerica. Privlače je tamnokosi i visoki dečki poput Brada Pitta i Gorana Jurenca, važno joj je da dečko drži do sebe i da je ambiciozan, a ne tolerira lijenost.

image

Petra Meštrić

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Hedviga Tandara (31) dolazi iz Zagreba i radi kao voditeljica marketinga u obiteljskoj tvrtki. Traži partnera na kojeg se može osloniti i daje laganu prednost zrelijim muškarcima koji trebaju biti skromni, ali ambiciozni te imati manire. Ona je žena koja želi ugoditi svima oko sebe ostavljajući svoje želje, emocije i potrebe po strani i kad nekoga voli, ništa joj nije problem učiniti za tu osobu i očekuje da to netko ne iskorištava.

image

Hedviga Tandara

Maja Bota Štrbe Za Rtl/

Pravi ovisnik o adrenalinu - prvo je što bi prijatelji Zorana Babovića (39) rekli o njemu. Softverski inženjer iz Novog Sada želi da njegova buduća partnerica ima slične interese kao i on zato što smatra da je nakon što prođe zaljubljenost, stil života je ono što ljude drži zajedno. Također, volio bi da njegova odabranica bude nešto mlađa od njega jer je mladog duha i živi vrlo aktivno, a ona će se zauzvrat u njegovu društvu uvijek osjećati poštovano i poželjno.

image

Zoran Babović

Maja Bota Štrbe Za Rtl/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:45