ŽESTOKA REAKCIJA

PAMELA IZ SUPERTALENTA ZBOG STRESA ZAVRŠILA U BOLNICI 'Mrzim Martinu Tomčić, a zbog nje i hejtera ću se prijaviti u show i iduće sezone'

 
 Facebook/Screenshot

Osječanka Pamela Midžić (19) u nedjelju je neslavno prošla u Supertalentu. Naime, žiri ju je jednoglasno izbacio iz daljnjeg natjecanja, a komentatori su je 'sasjekli'.

Uslijedile su brojne kritike na njezin račun na društvenim mrežama, a djevojka je zbog stresa na kraju završila u bolnici. Rekla je da se slabo osjeća, a dali su joj i infuziju, piše Dalmatinski portal.

"Nisam oduševljena svojim nastupom, ja sam to mogla bolje, ali kada čovjek stane pred onoliko ljudi i žiri koji je stručan, onda se uplaši i izgubi, pa nastup ne bude kako je zamišljao", iskrena je Pamela, koja bi svojim vokalnim sposobnostima dala 'trojkicu'.

Članica žirija Supertalenta Martina Tomčić kazala joj je da moraju oprati uši oni koji ju uvjeravaju da dobro pjeva. Pamela je jako ljuta na nju.

"Naravno da se ne slažem s njom, niti ću ikada, nije da samo meni nije draga nego i većini, nikada neću razumjeti zašto je uopće ona članica žirija. Pravi se previše stručna, a dosta toga nema pojma i nadam se da ovo čita jer ako čita neka zna da ja nikada nisam rekla da nekoga mrzim, niti sam ikada ikoga mrzila, ali nju baš mrzim. Čak i da mi je dala prolaz, moje mišljenje se ne bi promijenilo", rekla je za Dalmatinski portal.

Dodaje da joj ne pada na pamet da je posluša, a planira se i iduće sezone prijaviti u show.

"Samo da se hejteri grizu kao i ona, nadam se da će se jednoga dana i pojesti, ne odustajem zato što obožavam pjevati, volim to i ne planiram dizati ruke od onoga što volim, to ti je kao i u ljubavi, ne ostavljaš onog koga voliš, a glazba i pjevanje su moje dvije najveće ljubavi", kaže Osječanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:02