StoryEditor
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

PERIKE SU SPREMNE, BOJAJU SE I DEPILIRAJU TIJELA KANDIDATA Kazališni glumac transformirat će se u bujnu pjevačicu, dvojnicu će dobiti i Maja Šuput

 
 Nova TV

Ove nedjelje prvi put vidjet ćemo osmero kandidata šeste sezone popularnog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Čekaju nas nove transformacije natjecatelja koji će kroz 13 emisija u novom studiju popularnog formata donijeti pregršt zabave. Nova sezona donosi i konceptualne promjene, kao i novi studio veličine 2500 m2 u kojem će atraktivnosti nastupa doprinijeti i 120 m2 videozida.

Vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac te plesni i dramski trener Igor Barberić pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva. Za prvu epizodu jednu od najzahtjevnijih transformacija morat će proći Lana Klingor Mihić koju gledatelji neće moći prepoznati jer će tim maskera showa poduzeti sve kako bi ona bila sve samo ne Lana, već Lunchmoney Lewis. Sva njezina očekivanja da dobije barem jednu toliko kompleksnu transformaciju u ovom showu ispunila su se upravo prvim zadatkom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nova TV
 

Dok ćemo Maju Šuput prvi put vidjeti u ulozi voditeljice, glumca Marka Braića vidjet ćemo prvi put u ulozi Maje Šuput. Bit će zanimljivo vidjeti reakcije publike, a i same Maje, kad vidi uprizorenje svoga spota za pjesmu ''Dođi mami''.

- Teško je, pogotovo zato što je Maja u studiju. Želim da to ispadne kako spada, da ju ne razočaram - otkriva Braić.

U ženski lik ulazi i kazališni glumac Siniša Ružić kao temperamentna Cardi B, a o svojoj prvoj transformaciji kaže: ''Veliki je izazov ispred mene. Njezina mladost će me nadahnuti''.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nova TV
 

Na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo i skupinu Queen zahvaljujući Fabijanu Pavlu Medvešeku, ali i legendarnu ABBU na koju će nas prisjetiti Marina Orsag. Nives Celzijus kao članica žirija imat će posebno težak zadatak jer će Mario Valentić morati ući u njezine cipele te otpjevati jedan od njezinih posljednjih glazbenih hitova. U Terezu Kesoviju će se transformirati Neda Parmać, a prvi duet u sezoni izvest će Lu Jakelić koja je za potrebu prve emisije morala proći proces duple transformacije - i one u Josipu Lisac i u Dina Dvornika.

Kandidati će svojim nastupima morati prvenstveno osvojiti četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, koji će ih ocjenjivati i rangirati na bodovnoj ljestvici. Podsjetimo, i sami kandidati imaju priliku u svakoj emisiji odabrati svog favorita i ocijeniti ga, a tko će kome biti najveća podrška nakon prvih nastupa, saznat ćemo ove nedjelje. Svaki nastup najavit će novi voditeljski tandem - Frano Ridjan i Maja Šuput.

Ne propustite prvu emisiju šeste sezone zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjelju, 8. ožujka, od 20.15 sati na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2020 04:08