AMBICIOZNA LIJEČNICA

Petra Meštrić iz ‘Braka na prvu‘ otkrila gdje se zaposlila: ‘Presretna sam!‘

Petra se zaposlila u struci kao zamjena u Ambulanti za školsku medicinu, ali je otkrila i što ima novog na ljubavnom planu

Petra Meštrić

 Instagram/Petra Mestric/

Petra Meštrić, liječnica i bivša kandidatkinja treće sezone RTL-ova reality showa „Brak na prvu”, doživjela je veliku životnu promjenu zbog koje je presretna. Naime, Petra je nakon diplomiranja medicine u srpnju u rekordnom roku pronašla posao u struci te će idućih godinu dana biti zamjena u Ambulanti za školsku medicinu u Domu zdravlja u Zagrebu.

„Vidjela sam oglas, svi parametri su mi se svidjeli. Inače, diplomski rad sam pisala na Katedri za školsku medicinu, a tema diplomskog rada mi je bila ‘Prevencija mentalnog zdravlja mladih u primarnoj zdravstvenoj zaštiti‘. I super mi je da ću sad moći raditi malo više na toj prevenciji, edukaciji, a i veseli me vidjeti kako će me najmlađi pacijenti prihvatiti", rekla je Petra za RTL.

„Konkretno u školskoj medicini fokusiran si na zdravstvenu skrb djece i adolescenata. Posao uključuje pregledavanje djece kako bi pravovremeno otkrio zdravstvene probleme, cijepljenje, praćenje rasta i razvoja. Super je jer su tu jako bitne komunikacijske vještine. Moraš surađivati s obiteljima i školama kako bi osigurao zdravlje djece. Jako mi se sviđa jer je puno toga usmjereno na prevenciju i edukaciju”, objašnjava Petra.

Očito poslovni aspekt Petrina života dobro napreduje, a što se tiče ljubavi - slobodna je, ipak, na emotivnom planu osjeća puno.

„Zaljubila sam se, ali to još ni on ne zna da sam se zaljubila u njega. Vidjet ćemo”, iskrena je Petra uz smijeh.

Podsjećamo, Petra je u sociološkom eksperimentu „Brak na prvu” bila parnerica Daria Crnkovića. Na posljednjoj ceremoniji je odlučila da odlazi, ali ona i Dario su trenutno u dobrim odnosima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:18