SAŠA VUJNOVIĆ

POBJEDNIK FARME ZA JUTARNJI Kako je uspio godinu dana šutjeti i od svih čuvati tajnu, koliko je dugo bio u vezi s poginulom Editom, zašto su prekinuli

 
Saša Vujnović, Edita Ptičar
 Nova TV

Godinu je dana šutio i od svih, osim najbliže obitelji, skrivao tajnu. Saša Vujnović (26) još je krajem prošle godine znao da je osvojio Farmu i postao bogatiji za pola milijuna kuna, ali nikom nije smio reći. Kad je show krenuo, toliko mu se toga promijenilo u životu da je ponovno gledanje, s godinom zakašnjenja bilo gorko koliko i slatko iskustvo.

- Plakao sam gledajući finale, kaže.

Prošli je tjedan, tri dana prije emitiranja finala, u prometnoj nesreći tragično poginula 24-godišnja natjecateljica Farme Edita Ptičar, s kojom je Saša tijekom 11 tjedana u kući bio nerazdvojan, a nakon kraja showa tri mjeseca bili su i u vezi. Saša i Edita zaljubili su se tijekom snimanja, i to prvo skrivali jer Edita je bila zauzeta, a kako su nakon izlaska u stvarni svijet vezu pokrenuli pa prekinuli i prije emitiranja, ponovno proživljavanje tih sada već davnih trenutaka u Saši je izazvalo niz emocija. Na dan emitiranja finala Edita je sahranjena.

- Ne, nisam bio na pogrebu. Ovo mi je stvarno jako teško životno razdoblje, kaže Vujnović. Njihov odnos krenuo je kao prijateljstvo, ali ubrzo se intenzivirao. Kada je snimanje showa završilo, njih su dvoje krenuli u vezu, koja je potrajala nekoliko mjeseci. Rastali su se kao prijatelji, presudila je udaljenost:

- Čuli smo se koliko smo god mogli, no putevi su nam se razdvojili, svatko je otišao na svoju stranu pa to nije bilo lako. Trebali smo se naći u utorak na koncertu za Zakladu Ana Rukavina, ali...

CIJELU EMOTIVNU ISPOVIJED POBJEDNIKA FARME O TOME ZBOG ČEGA NIJE OTIŠAO EDITI NA GROB, KADA TO MISLI UČINITI, KAKO MISLI POTROŠITI NOVAC OSVOJEN U SHOWU TE TKO MU JE NOVA LJUBAV, PROČITAJTE U JUTARNJEM OD ČETVRTKA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 16:42