LJUBAV JE NA SELU

POČELA NOVA SEZONA OMILJENOG HRVATSKOG AGROREALITYJA Marijana podijelila pisma farmerima, jedan odustao jer je pronašao ljubav

 
 Promo RTL

Marijana je prvo svratila kod Ivice Jurjevića u Tinj, kraj Biograda na Moru, a sa sobom je donijela kovčežić s pismima. No, prije nego mu je predala pisma, odlučila je provozati se traktorom.

Kad je došlo vrijeme da otkrije Ivici je li dobio dovoljno pisama, Marijana ga je najprije pitala kakvu bi djevojku volio imati. ''Jedna lipa garica da bude'', rekao joj je Ivica i dodao da može biti i 'žujica'. Otkrio joj je i da je rastavljen te da je samohrani otac dvoje djece, Vinka i Ive. ''Volio bih imati bar još dvoje djece'', priznao je Ivica. Marijana mu je na kraju otkrila da ne ide dalje. ''Žao mi je što žene nisu prepoznale kakav si ti muškarac i koliko vrijediš. Žao mi je što nisu prepoznale da bi s tobom mogle biti sretne'', kazala mu je Marijana te mu ipak predala tri pisma, što ga je na kraju silno razveselilo.

Promo RTL
Ivica čita pismo

Sljedeća postaja Amorove vile bila je Kladešćica kraj Sv. Ivana Zeline i imanje Stjepana Skočaka, koji brine o svom vrtu u kojem ima 30-ak vrsta raznog cvijeća. Zanimljivo je što je Stjepan jedini stanovnik svog mjesta. ''Jedini sam još uvijek, ali bit će nas više. Prvi susjed mi je udaljen sedam kilometara'', objasnio je Stjepan dodajući da u životu traži sreću. No, Marijana mu je rekla da ne ide dalje, ali je ipak dobio pisma, što ga je oraspoložilo.

U Donjoj Jelenski, Miri Vojvodiću Marijana je odlučila zapapriti pa ga je nazvala i rekla mu da je iz Porezne uprave i da će mu 'sjesti' na nekretninu! Miro se nije dao smesti, no ubrzo mu je otkrila da je dobio dovoljan broj pisama i da ide dalje.

Stjepan Basarić iz Ilače dočekao je Marijanu na svom imanju, a kada ga je upitala kakvu ženu traži, rekao joj je nešto što joj se nije svidjelo. ''Kad popiješ, svaka je dobra'', rekao je Stjepan te dodao da mu se zadnja djevojka svidjela prije mjesec dana. ''Nisam sad zaljubljen, ali sviđa mi se jedna cura'', priznao je. ''S obzirom da si se ti skoro pa zaljubio, ne znam bi li ti bilo drago da ideš dalje“, neodlučna je bila Marijana. ''Treba sve probati'', rekao je Stjepan. ''S obzirom da si skoro pa u vezi, ne ideš dalje, ali bez pisama nisi ostao, dobio si dva'', kazala mu je Marijana.

Promo RTL
Stjepan Skočak i Marijana

Sljedeće odredište trebao je biti Zrin i imanje Dušana Golubovca, no Marijana nije stigla do njegova mjesta pa ga je nazvala telefonski. ''Ideš dalje, čestitam ti!'', rekla mu je, a Dušan je odahnuo uzvrativši da mu je sad laknulo.

U jednom trenutku Marijanu je nazvao farmer Ivan Putnik iz Ruda kraj Otoka kod Sinja i objasnio joj da neće sudjelovati u emisiji. ''Čini se da je pronašao nekoga izvan emisije! Nitko sretniji od mene!'', zaključila je Marijana.

Na farmi u Sladojevcima Marijana se našla s Mihaelom Derdićem. ''Ne ideš dalje u emisiju, ali si dobio dva pisma, a znaš da je za ljubav dovoljno i jedno…'', raspoložila ga je Marijana.

Veselu vijest o prolasku dalje u emisiju telefonski je dobio i najmlađi farmer Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog, a isti poziv dobili su i Hakija Špago iz Konjica te Valter Krastić iz Kaštela, koji su dobili dovoljan broj pisama.

Promo RTL
Josip Tratnjak

Došlo je vrijeme da se svi farmeri okupe na jednom mjestu kako bi oni kojima Marijana nije stigla odnijeti pisma pročitali što su im sve djevojke pisale.

Farmeri su se međusobno upoznali, a čim je došao Josip Tratnjak, nagovorio je sve da zaplešu!

Farmeri su pročitali svoja pisma, a Hakija je otkrio da do sada nikad nije bio zaljubljen preko ušiju. Josip Tratnjak komentirao je fotografiju jedne od djevojaka koje su mu napisale pismo. ''Sviđa mi se, moj je tip, ima smeđe oči i lijepe obrve! Ako ima lijepe obrve, to znači da je dobra'', objasnio je svoj stav Josip.

Već sutra u 21 sat na RTL-u farmere očekuju djevojke koje su im pisale i brzi spojevi s njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:11