‘ADAKTAROVI‘

Počeo reality o ‘srpskim Kardashianima‘, pljušte kritike: ‘Loša gluma, iscenirano, previše se hvale‘

Reality show prati svakodnevni život obitelji Adaktar koja živi u elitnom beogradskom naselju Dedinje te živi luksuznim načinom života

Obitelj Adaktar

 Screenshot YouTube

Izašla je prva epizoda srpskog reality showa ‘Adaktarovi‘ o obitelji iz Čačka koja jasno podsjeća na popularni američki reality show ‘Keeping Up With the Kardashian‘ pa su Adaktarovi tako prozvani ‘srpskim Kardashianima‘.

Show prati svakodnevni život obitelji koja živi u elitnom beogradskom naselju Dedinje te živi luskuznim načinom života.

Srpski ‘Kardashiani‘ poprilično su misteriozni pa se tako vrlo malo zna o njima, no poznato je da je njihov posao krenuo od majke Alis Adaktar.

Naime, Alis, pravoga imena Bobana Đokić, pokrenula je posao tetoviranja obrva, što je bio prvi korak prema njihovom uspjehu.

Nakon određenog vremena uspješnog vođenja salona za tetoviranje obrva, salon je preuzeo Alisin sin, Adam Adaktar, kada je ona otvorila frizerski salon.

Na pitanje je li promijenila ime i prezime, Alis je tajanstveno odgovorila ‘da se zove kako se zove‘.

- Drugim riječima, oduvijek smo željeli da se tako zovemo, dodala je.

Većini članova Adaktar obitelji ime počinje na ‘A‘ što je vrlo slično s Kardashianima kojima svima u obitelji imena počinju na ‘K‘.

Adam i njegova supruga Anđela imaju troje djece čija su imena Aro, Azia i Arena.

Osim što vode salon obrva te frizerski salon, Adaktarovi prodaju kozmetiku, leće u boji i suvlasnici su poznatog beogradskog restorana.

Nakon prve epizode reality showa, Adaktarovi su se našli na meti kritika jer gledatelji smatraju da su dijalozi iscenirani te da je njihova gluma loša.

Također su kritizirali slavnu obitelj što je bezobrazna prema svojim zaposlenicima i što se hvali svojim luksuznim načinom života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 03:20