PRVE TRZAVICE

Počinje medeni mjesec nakon prve bračne noći: ‘Muž mi je bio pravi kavalir...‘

Šest parova krenulo je na medeni mjesec i sada će se morati suočiti s prvim konkretnim pitanjima jedno o drugome

Nikolina i Anton

 Rtl/

Prošla je prva bračna noć nakon vjenčanja Antona i Nikoline i profesor je ujutro svoj mladenki donio kavu i sok. „Nije bilo intime, svatko je bio na svojoj strani kreveta, moj je muž bio vrlo pristojan, kavalir…, možda nekom drugom prilikom“, rekla je Nikolina, a ubrzo su se počeli pakirati jer je došlo vrijeme za medeni mjesec.

„Moment medenog mjeseca može izazvati jako lijepe emocije i jedno veliko uzbuđenje s obzirom na to da u samoj svojoj formulaciji ‘medeni mjesec‘ već ima jako puno romantike, jedne lepršavosti i vjerujem da će se ta emocija i kod kandidata prikazati“, najavila je stručnjakinja Iva Stasiow novi uzbudljivi dio sociološkog eksperimenta, a Boris Blažinić dodao kako je medeni mjesec s razlogom tako nazvan jer se ljudi kroz aktivnosti i baveći se jednim drugim više povezuju, ali opet to može otići i u drugu krajnost pa otkriju puno suprotnosti.

image

Tina i Tiago

Rtl/

Šest parova krenulo je na medeni mjesec i sada će se morati suočiti s prvim konkretnim pitanjima jedno o drugome, no sada trenutno jedino misle o tome hoće li svoju pustolovinu nastaviti u Hrvatskoj, Sloveniji ili Italiji. I dok jedni u kombiju slušaju muziku, drugi čitaju knjige ili pjevaju, svi su dobro raspoloženi - pogotovo Tina i Tiago koji su izmjenjivali nježnosti i veselili se medenom mjesecu u Italiji. „Evo nas na putu, krenuli smo, ne znamo gdje idemo, ali nam je super zabavno“, rekao je Alen, a Lovre objašnjavao svojoj Klari: „Nije bitno gdje ideš nego s kim.“

image

Lovre i Klara

Rtl/

Čiji će odnos ići u prijateljskom smjeru i zašto je Lovre tako brzo promijenio mišljenje o svojoj mladenki - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u novoj epizodi ‘Braka na prvu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. veljača 2024 12:50