SAMO ZABAVA

Pogledajte najbolje reklame sa Super Bowla: Konačno je objavljen trailer za ‘najskuplju seriju svih vremena‘

Ovo su neke od reklama koje su oduševile gledatelje ovogodišnjeg Super Bowla!

Najbolje Super Bowl reklame

 Screenshot Youtube

Iako većina ljudi prati Super Bowl kako bi doznali tko je pobijedio, neki ipak više uživaju u popratnom sadržaju, odnsno koncertu koji se održava u poluvremenu utakmice te reklamama koje se snimaju posebno za ovaj veliki spektakl koji prati cijeli svijet.

Ovo su neke od reklama koje su oduševile gledatelje ovogodišnjeg Super Bowla:

Arnold Schwarzenegger i Salma Hayek u reklami za BMW

Arnold Schwarzenegger je utjelovio grčkog boga Zeusa, a Salma Hayek njegovu ženu Heru, a reklamiraju električni model BMW-a.

Trailer za TV seriju "The Lord of the Rings: The Rings of Power"

Ljubitelji 'Gospodara prstenova' konačno su došli na svoje! Amazon je prikazao prvi trailer za dugoočekivanu seriju "The Lord of the Rings: The Rings of Power", koja se smatra najskupljom TV serijom svih vremena. Prva sezona tako je koštala vrtoglavih 465 milijuna dolara, a u cijenu je uključeno i osiguravanje prava na korištenje materijala J.R.R. Tolkiena. Planirano je emitiranje pet sezona serije.

Megan Thee Stallion i Charlie Puth u reklami za Cheetos

Kada vrećica popularnih grickalica Cheetos padne na pod i njih probaju ljenjivac, srna, medvjed i druge životinje u divljini nastaje pravi show!

Zendaya i André 3000 u reklami za Squarespace

Legenda OutKasta, André 3000, izveo je nove stihove dječje pjesmice o školjkama na morskoj obali za reklamu za Squarespace u kojoj glumi popularna Zendaya.

Larry David u reklami za FTX

Teško je angažirati osobu koja ne podržava vaš proizvod kako bi reklamirala upravo taj proizvod, ali FTX je u tome uspio. Larry David smatra da su kriptovalute glupe, a legendarni cinik sada je prikazan u svom komercijalnom glumačkom debiju kao čovjek koji je kroz povijest posumnjao u brojne važne izume - od kotača, žarulje pa sve do putovanja u svemir. FTX u svojoj reklami poručuje "Nemoj biti kao Larry."

Paul Rudd i Seth Rogen u reklami za Lay's

Paul Rudd i Seth Rogen uz vrećicu Lay's čipsa prisjećaju se nekih 'zlatnih uspomena'. Iako su zajedno glumili u brojnim filmovima, prema ovoj reklami, Rudd nije pogledao nijedan.

Dolly Parton i Miley Cyrus u reklami za T-Mobile

Dolly Parton i pjevačica Miley Cyrus udružile su snage u reklami za T-Mobile, u kojoj Miley pjeva pjesmu "Do It for the Phones" ("Učini to za telefone"). Mobiteli su zaglavili na lošim mrežama, a Dolly Parton kaže da "Amerika ima ozbiljan problem, 5G telefoni zarobljeni su na ograničenim 5G mrežama".

Snoop Dogg i Martha Stewart u reklami za BIC

Američki reper Snoop Dogg i Martha Stewart udružili su snage u reklami za BIC EZ Reach upaljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:26