KLUPKO SE ODMOTAVA

Policija upala u srpski reality show, masovno privode sudionice: ‘Prodaje se za više od 500 €‘

Četiri sudionice privedene su jer se navodno bave najstarijim zanatom na svijetu

Prostitucija, ilustracija

 Jim Varney/Sciencephoto/Profimedia

Sudionice jednog srpskog reality showa navodno su se bavile i još uvijek se bave najstarijim zanatom na svijetu te bi zbog toga mogle biti privedene, a neke od njih čak i zadržane u pritvoru. To će ovisiti o materijalnim dokazima koje policija ima protiv njih, prenose srpski mediji.

Viktorija Viki Mitrović, Aleksandra Nikolić, Marijana Zonjić, Milana Mima Šarac i Ana Spasojević navodno u vanjskom svijetu imaju veze s elitnom prostitucijom, a policija je nedavno provela akciju u kojoj je uhićen makro za kojeg su navodno radile i kod kojega su pronađeni dokazi protiv njih. Kako navodi izvor za srpsku 'Republiku', pronađen je katalog u kojemu su baš one i poruke, fotografije te sve ostalo što ih čini prijestupnicama.

"Akcija koja je provedena utjerala je strah u kosti svima nama koje smo imale bilo kakav kontakt s djevojkama iz reality showa ili s djevojkama koje su na popisu, a nemaju veze s realityjem. Ja poznajem sve njih. I sama sam bila u tom krugu ljudi. Odavno sam se povukla, ali sam ostala prijateljica sa svima njima. Čujem se redovito s makroom koji je radio sve te elitne i manje elitne. Znam da je većina djevojaka ulazila u reality da bi im porasla cijena. To su oni paćenici koji se pale na činjenicu da su kresnuli poznatu damu. Njima nije važno na koji način je poznata i je li pjevačica, starleta ili reality-dama. Prije početka realityja, odmah su počele kružiti priče da se neke od njih bave najstarijim zanatom. Pa realno, neće to početi samo od sebe. One se sve znaju, mi se sve znamo, nitko nikada nije prstom pokazao na nevinu djevojku, i da jest, brzo bi se dokazalo da nemaju veze s tim", otkrila je jedna od djevojaka koja se nekada navodno bavila elitnom prostitucijom, prenosi Blic.

"Viki je i sama rekla kako zarađuje za život. Kad su je novinari pitali tko je i čime se bavi, rekla je da ima stare 'lovatore'. Dakle, sama je sve rekla, nesvjesna da će se dogoditi baš ovaj skandal. Viki je imala lijepu cijenu, koliko znam, 500 eura za jednu večer. Nije to malo. Imala je dosta posla jer je dobra u intimnim odnosima. Njoj prijeti uhićenje jer je podvodila djevojke i imala dosta klijenata s kojima je orgijala", nastavlja neimenovana djevojka.

"Osim nje, tu je Mima Šarac, koja je opasna u poslu. Ona se prodaje za veće pare, a i ima djevojke koje rade za nju. I ona je povezana, ne bez razloga. Bila je ružna kao grob dok se nije izoperirala i postala jedna od vodećih djevojaka u poslu elitne prostitucije. I ona će pred zakon, čula sam da imaju sve dokaze kako je zakazivala poslove, kakve cijene je slala, slike i imena djevojaka, ali i makroa koji je progovorio o svemu. On je bio povezan s sudionicama relaityja i svi dokazi su bili kod njega u mobitelu i laptopu. Dakle, "utopio" ih je nesvjesno, nije ni sumnjao da će biti uhićen", tvrdi djevojka, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 06:16