MARKO I ANDREA

Popularni par iz ‘Braka na prvu‘ dobit će dijete: ‘Da, trudna sam već četiri mjeseca‘

Buduća majka osjeća se dobro, a otkrili su i spol djeteta

Andrea i Marko, Brak na prvu

 Instagram/Marko Bogdan/

Sretne vijesti stižu iz doma Andree Kukolj i Marka Bogdana, koje smo upoznali u trećoj sezoni showa ‘Brak na prvu‘. Par je i dalje zajedno, a sada očekuju i dijete.

"Da, stiže nam bebica. Trudna sam četiri mjeseca", rekla je Andrea za 24 sata i otkrila da će dobiti sina.

Buduća majka osjeća se dobro.

"Imala sam mučnine prva tri mjeseca, sad sam okej. Samo mi se spava", smije se.

Sretnu vijest podijelili su i s pratiteljima na Instagramu.

"Dragi naši, već neko vrijeme znamo da nam dolazi mali anđelak. Sada smo odlučili našu sreću podijeliti s vama. Spremni smo i čekamo te maleni. p.s. Hvala svima na čestitkama", poručili su u opisu videa.

Podsjetimo, kad su završili sa snimanjem ‘Braka na prvu‘ odlučili su da će prekinuti. No, samo nekoliko mjeseci kasnije, shvatili su da su ipak stvoreni jedno za drugo.

"Oboje smo bili malo nervozni, valjda kao neki tinejdžeri na prvom spoju. Zajedničko gledanje jedne epizode začas nas je vratilo u sve što smo imali, što smo planirali i željeli", rekao je tada Marko, a svoje su ljubavno gnijezdo svili u Slavonskom Brodu.

"Meni se život u Slavonskom Brodu više sviđa jer dolazim iz manjeg mjesta, a grad kao grad ima sve što nam treba. Nema gužve i sve se može obaviti vrlo lako i brzo. Kako Andrea ima ovdje mnogo rodbine i prijatelja, još sam se lakše privikao na novu okolinu i ljude, a i Bosna i ćevapi su blizu", rekao je Daruvarac za 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:03