KHLOE KARDASHIAN

Poznata reality zvijezda otkrila da je morala na hitnu operaciju: ‘Imala sam tumor na licu‘

Također je savjetovala svoje pratitelje da idu na redovite preglede opisujuću svoja prijašnja iskustva s rakom kože

Khloe Kardashian

 Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Popularna reality zvijezda Khloe Kardashian je putem storyja na svom Instagram profilu otkrila da je nedavno uklonila tumor s lica.

Nastavila je s objašnjenjem kako je imala biopsiju ‘male kvrge’ na obrazu, a zatim je morala otići na hitnu operaciju uklanjanja tumora nakon što su izraslinu pregledala dva liječnika.

- Zahvalna sam što mogu podijeliti s vama da je dr. Fischer uspio odstraniti tumor, napisala je dodajući kako je sada ‘u procesu ozdravljenja’.

image

Instagram priča Khloe Kardashian

Screenshot/instagram/

Reality zvijezda je također savjetovala svoje pratitelje da idu na redovite preglede te s njima podijelila svoja prijašnja iskustva s rakom kože.

- S 19 godina sam imala melanom na leđima tako da sam i to operirala. Imam predispozicije za razvitak melanoma, a inače sam netko tko svakodnevno nanosi kremu za sunčanje tako da se ovo može dogoditi svakom, rekla je.

Kardashian, koja je majka dvoje djece, četverogodišnje True i dvomjesečnoga dječaka čije ime još nije otkrila, još je 2016. podijelila svoje iskustvo s rakom kože.

Reality zvijezda je pokazala da je imala biopsiju madeža, no srećom, bio je benigan.

- Željela sam podijeliti svoje iskustvo s vama tako da ako primijetite da nešto ne izgleda kako treba, poduzmite nešto i pobrinite se za svoje zdravlje, poručila je svojim mnogobrojnim pratiteljima.

image

Instagram priča Khloe Kardashian

Screenshot/instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 15:20