NOVI SHOW

Poznate osobe, performansi, igra pogađanja, napetost i drama, a prije svega dobra zabava – sve je to ‘Masked Singer‘

Show za cijelu obitelj donosi senzacionalne izvedbe osoba odjevenih u maske od glave do pete

Antonija Blaće

 RTL

U subotu, 2. travnja od 20.15 sati gledatelji RTL-a uživat će u pravom televizijskom spektaklu! Ovaj show za cijelu obitelj donosi senzacionalne izvedbe osoba odjevenih u maske od glave do pete. Ali ne bilo koga – 12 osoba iz svih sfera javnog života pretvara se u Tintilinića, Licitarsko srce, Meduzu, Balthazara, Torpedo, Slatkača... – zvuči nevjerojatno, zar ne?

Ali ovo je tek početak! Identitet osoba u nevjerojatnim kostimima Juraja Zigmana je nepoznat gledateljima, ali i produkciji – samo sedam osoba iz produkcijskog tima zna tko se krije ispod maski! Poznate osobe odjevene u crno, s crnim vizirom na licu dolaze u studio, ne razgovaraju ni s kim, već se sami pripremaju za nastup. Nakon toga, odjeveni u kostim, izlaze na pozornicu kako bi anonimno pjevali u raskošnom studiju pred detektivima Enisom Bešlagićem, Idom Prester, Antonijom Mandić, Borkom Perićem i publikom.

image

Masked Singer - Borko Perić, Ida Prester, Antonija Mandić i Enis Bešlagić

RTL

Kako bi pomogli detektivima i publici da otkriju tko je tko, prije svakog nastupa prikazuje se snimljeni prilog s osobom koja nastupa, no i tu postoji caka. Glas osobe je izmijenjen, a ona će otkriti samo djelić svoje životne priče koja bi detektive mogla navesti na pravi 'trag'.

Dvanaest poznatih osoba nastupa tako što se 'bore' jedni protiv drugih u duelima, a svatko pjeva pjesmu po svom izboru. Nakon njihova nastupa publika u studiju uz pomoć detektiva odlučuje tko je bio bolji tajnoviti pjevač. 'Pobjednik' ne skida masku već odlazi u drugi krug, a natjecatelj koji je izgubio mora ići u eliminacijsku rundu.

No tek se tu stvari zahuktavaju! Prije eliminacija detektivi pokušavaju pogoditi identitet osobe ispod maske, i to pomoću različitih tragova, slušajući i što publika misli. Osim maske pod kojom se nalaze i snimljenog priloga o osobi koja izlazi na pozornicu, nekad će im natjecatelji tragove davati i kroz svoje nastupe.

Iako je 'Masked Singer' show natjecateljskog karaktera, poanta nije u tome da pobijedi najbolji pjevač već onaj koji najbolje dočara duh maske koju je odabrao.

Sve ovo zvuči komplicirano, no zapravo je vrlo jednostavno – treba se samo opustiti i prepustiti najluđem televizijskom showu uz voditeljicu Antoniju Blaće i detektive te raskošne kostime Juraja Zigmana, jer dobra zabava uz raspjevane i zamaskirane tajnovite celebrityje na RTL-u, od ove subote u 20.15 sati je zagarantirana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 14:19