KONAČNO PROGOVORILA

Prava istina o seks snimci Kim Kardashian: Majka na detektoru laži dokazala da ona nije kriva

Jenner je gostovala u showu Jamesa Cordena u kojem je odgovorila na optužbe da je slavna snimka namjerno puštena u javnost

Kris Jenner

 Cbs/Ferrari/Profimedia/Cbs/Ferrari/Profimedia

Majka Kim Kardashian i njenih sestara, slavnih reality zvijezda, Kris Jenner konačno je progovorila o glasinama da je pomogla svojoj kćeri Kim Kardashian objaviti snimku seksa s njenim bivšim dečkom Ray J-em iz 2007.

image

Kim Kardashian

Jean-baptiste Lacroix/Afp

Jenner se pojavila sa svojom kćeri Kylie Jenner u epizodi ‘The Late Late Show with James Corden’ kada je bila podvrgnuta testu detektora laži.

Kada je Corden upitao 66-godišnju Jenner ‘Je li pomogla svojoj kćeri objaviti snimku seksa’, ona je jednostavno odmahnula glavom opovrgnuvši glasine.

- OK, ali stvarno nisam, rekla je prije nego što je detektor kaži utvrdio da govori istinu.

- Sviđa mi se što smo ovo raščistili, dodala je.

U svibnju ove godine Ray J je tvrdio da je objava snimke bila dogovor između Kris, Kim i njega.

image

Ray J

Hutchins Photo/Kathy Hutchins New/Profimedia/Hutchins Photo/Kathy Hutchins New/Profimedia

Navodno su htjeli oponašati istu razinu uspjeha i slave njihove bliske obiteljske prijateljice Paris Hilton kojoj je također procurila snimka seksa.

- Iznio sam ideju Kim, samo se malo igrajući, koju je ona prihvatila, razgovarala sa svojom majkom i od tada je bilo izvan mojih ruku, rekao je američki glumac i pjevač za Daily Mail.

Ray J čije je pravo ime William Ray Norwood Jr., tvrdi da je Kim dala snimku svojoj majci koju je ona zatim podijelila s američkom tvrtkom za proizvodnju pornografskih filmova Vivid Entertainment.

Također, naveo je da su potpisali ugovor za tri snimke seksa, ali da je samo jedna objavljena, ona s putovanja u Meksiko.

Ray J koji je hodao sa svjetski popularnom reality zvijezdom od 2003. do 2006. tvrdi da nikada nije posjedovao snimku, a glasine da ju je pustio u javnost nazvao je ‘najvećom laži u povijesti zabavne industrije‘.

- Do kraja života ću živjeti u svojoj istini, a ne u laži koju su stvorile Kris Jenner i Kim, rekao je tada.

- Neću im više dopustiti da mi to rade, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. prosinac 2023 21:31