U 49. GODINI

Preminuo Damir iz ‘Života na vagi‘, iza njega je ostala kći zbog koje se i prijavio u show

Samo neka je zdravlja, jer jedino ono mi garantira da ću dobiti još koju godinu provedenu sa svojom Valentinom, govorio je Leskovec
Damir Leskovec
 RTL

Damir Leskovec, kandidat prve sezone RTL-ova showa "Života na vagi", preminuo je ovoga tjedna u 49. godini od posljedica plućne bolesti te pretrpljenog moždanog udara.

Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac, a sebe i kćer Valentinu uzdržavao je radeći kao zaštitar i vozač. Njegova supruga Dijana umrla je nakon duge i teške borbe s multiplom sklerozom.

Damir je imao zdravstvenih problema već pri ulasku u "Život na vagi" 2017. godine, kad je izjavio da je gubitak kilograma za njega "pitanje života i smrti".

U show je ušao sa 173,9 kilograma, a izgubio je nešto više od 18 kilograma. Tijekom snimanja sprijateljio se s mnogim kandidatima, uključujući i Gabrijelu Crnjac, koja je ovu tragičnu vijest i potvrdila zajedničkim prijateljima.

Damir, koji je po zanimanju bio obućarski tehničar, sudjelovanje u RTL-ovu showu doživljavao je kao zadnju slamku spasa.

- Samo neka je zdravlja, jer jedino ono mi garantira da ću dobiti još koju godinu provedenu sa svojom kćeri - izjavio je Leskovec prilikom ulaska u "Život na vagi" 2017.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:20