'IMALA JE TEŽAK ZADATAK'

'PRETJERANO ISKARIKIRANA, NA MOMENTE VULGARNA' Kićo Slabinac iskreno prokomentirao Žanamari i njezinu izvedbu pjesme 'Zbog jedne divne crne žene'

 NOVA TV

Iako je u devetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu odnijela Ana Maras Harmander koja je utjelovila glazbenicu Bjork, svojim nastupom istaknula se i Žanamari Perčić koja je na jedan dan postala Krunoslav Kićo Slabinac.

Žanamari je otpjevala njegovu pjesmu 'Zbog jedne divne crne žene', a i sam Kićo je komentirao njezinu izvedbu, piše Dnevnik.hr.

- Ja mislim da je imala težak zadatak i da je mogla birati, ne bi sigurno izabrala mene. Ona je dobra pjevačica i čestitam joj na trudu, sigurno se jako namučila. Akcent su stavili na moj vibrato u vokalu koji je teško skinuti, pojavljuje se uvijek na pravom mjestu i u točno određenoj mjeri i nije ga lako skinuti. Ja ga ne namještam, već proizlazi iz mog osjećaja - objasnio je Kićo.

Kad je boja glasa u pitanju, dodao je da je Žanamari bila blizu jer joj je tonalitet odgovarao, a što se tiče garderobe, na trenutak je pomislio da je on na pozornici. No, postoji nešto što mu se i nije svidjelo.

- Uloga crne žene je bila pretjerano iskarikirana, na momente vulgarna. Što se tiče poante pjesme i teksta, nije pogođena, dapače bila je shvaćena pogrešno (u pjesmi nije odletjela crna žena, nego sam odletio ja s pticom srebrnih krila, a ona je ostala tamo daleko u noći, u New Yorku) - zaključio je na kraju i dodao da misli kako žiri uopće nije shvatio koliko je težak zadatak Žanamari imala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:13