VEĆ DRUGA UTAKMICA

Prokletstvo Kim Kardashian se nastavlja: Počela se pojavljivati na stadionima, a za koga navija - taj izgubi

Posjetila je i britanske pubove te šokirala obožavatelje kad je strusila Guinness

Kim Kardashian

 Michael Baucher/Panoramic/Bestimage/Profimedia/Michael Baucher/panoramic/bestimage/profimedia

Kim Kardashian (42) pojavila se na francuskom nogometnom stadionu Park prinčeva samo nekoliko dana nakon što je bodrila nogometni klub Arsenal u Londonu.

Kraljica realityja navijala je za francuskog ligaša Paris Saint Germain koji je igrao protiv Rennesa u 28. kolu francuske Ligue 1. Međutim, činilo se kao da je Kim predznak loše sreće za Lionela Messija i njegovu ekipu jer su neočekivano izgubili utakmicu 2 – 0.

Kim je posjetila Pariz nakon turneje po Londonu tijekom koje se neočekivano pojavila na Arsenalovom stadionu. Reality zvijezda bila je sa svojim sinom Saintom (7), koji je inače veliki navijač Topnika, dok su igrali protiv portugalskog Sportinga u osmini finala Europske lige. Međutim, bila je to loša večer za Topnike koji su izgubili utakmicu na penale.

image

Kim Kardashian

Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Nekoliko dana prije toga Kim je provela Dan svetog Patrika u pubovima po Londonu i na mjuziklu “Povratak u budućnost” sa svojim prijateljicama. Doživljaje s irskog praznika podijelila je na svom Instagramu putem storyja, što je poprilično iznenadilo njezine obožavatelje.

- Zamislite da ste u pubu u petak navečer i Kim Kardashian uđe i naruči kriglu pive, podijelio je jedan korisnik.

- Činjenica da je Kim Kardashian bila u britanskom pubu i popila pola litre Guinnessa jedina je stvar koju nisam očekivao u 2023., napisao je drugi.

- Ne znam zašto, ali smatram činjenicu da je Kim Kardashian sinoć sjedila u pubu u Londonu i pila Guinness tako bizarnom, nizali su se komentari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:35