REALITY SHOW

Provaljena lokacija kontoverznog showa, njemački celebrityji u divljini kao od majke rođeni

Prva epizoda emitirana je 13. siječnja, a može se vidjeti kako se natjecatelji polugoli pripremaju za snimanje različitih izazova

Kandidati reality showa I‘m a Celeb Germany

 Profimedia

Njemačka verzija reality showa ‘I‘m a Celeb‘ (Ich bin ein Star) ponovno se vratila na male ekrane, a ovog su puta natjecatelji snimali u jednom australskom kampu u džungli. Riječ je o 16. sezoni showa ‘I‘m a Celeb - get me out of here!‘, a voditelj showa je Jan Köppen.

Nakon što je otkrivena lokacija snimanja showa, gledatelji su doznali i da će tijekom prvog tjedna upravo oni odlučiti koji će kandidat polagati test iz džungle, a u drugom će tjednu odlučiti koji kandidat napušta kamp.

Prva epizoda emitirana je 13. siječnja, a na fotografijama sa snimanja može se vidjeti kako se natjecatelji polugoli pripremaju za snimanje različitih izazova.

image

Kandidati reality showa I‘m a Celeb Germany

Profimedia
image

Kandidati reality showa I‘m a Celeb Germany

Profimedia

Nakon prošlogodišnjeg izdanja u južnoafričkom kampu u džungli, ove godine show je smješten u Australiji, a gledatelji će moći odlučiti tko će preuzeti titulu ‘kralja džungle‘ od Filipa Pavlovića. Inače, Pavlović vuče korijene iz Hrvatske i BiH, a rođen je u Hamburgu. Igrao je u mladoj nogometnoj momčadi Bosne i Hercegovine, no zbog ozljeda je završila njegova sportska karijera. Godine 2018. sudjelovao je u srpskom reality showu ‘Parovi‘, a u Njemačkoj se okušao i kao glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:12