ODE LUKA

Prvi kandidat otišao kući iz ‘Života na vagi‘, Edu opet razljutili: ‘Ne možeš mi to reći, ili lažeš mene ili sebe!‘

U crvenom timu ispod žute linije našli su se Luka s 1,9% te Anja s 3% izgubljene tjelesne mase

Luka i Anja

 RTL

U večerašnjoj epizodi ‘Života na vagi‘ natjecatelji su došli do kraja vaganja, a onaj tim koji je imao manji postotak izgubljene tjelesne mase našao se u eliminacijama.

Crveni tim je ukupno izgubio 44,6 kilograma, odnosno 3,7% tjelesne mase dok je plavi tim izgubio 43,4 kilograma odnosno 4,1% tjelesne mase i s tim rezultatom pobijedio crvene.

U crvenom timu ispod žute linije našli su se Luka s 1,9% te Anja s 3% izgubljene tjelesne mase što znači da odlaze u eliminacije, a od ostalih natjecatelja iz tima ovisi koga će od njih dvoje poslati kući.

„Nisam očekivala da će ovo biti toliko psihički teško“, komentirala je Željka prve eliminacije. „Kad-tad se to moralo dogoditi“, rekao je Luka dok je Anja komentirala da i ako ispadne da će sigurno nastaviti trenirati i kod kuće. „Jedino što će vani biti puno teže, to je jasno svima i uvijek je bolje ostati u showu što je duže moguće“, zaključila je Anja.

image

Anja Veber

RTL

Nakon što je crveni tim glasao, svih sedmero je svoj glas dalo Luki pa je on taj koji će prvi i napustiti show. „Luka će imati svu potporu našeg tima kod kuće, teretanu, suplemente, i naravno praćenje nutricionističko i od strane trenera“, pojasnila je Batinić ostalim natjecateljima. „Ostanak ovdje je ogromna šansa koja se pruža jednom u životu i pružena je jako malo ljudi i treba je znati iskoristiti. Idemo sad još jače!“, sretno je rekla Anja.

Trener Edo nije bio sretan kad je čuo da je Luka napustio emisiju pa je upitao Anju kako se ona osjećala ispod žute linije. „Okej mi je bilo“, rekla je, no Edo joj nije povjerovao. „Ne možeš mi reći da ti je bilo okej, ili lažeš mene ili sebe! Morate osvijestiti svoje emocije u datom trenutku da bi ih mogli kasnije analizirati“, objasnio im je Edo, a Anja je priznala da se ispod žute linije osjećala užasno. „Mogu vam reći da je maturalac gotov!“, ljutito im je rekao trener.

Dok je Edo svoj tim kudio, Maja je svoje ‘plavce‘ pohvalila i čestitala im na odličnom rezultatu na vaganju.

Uslijedio je trening, a Edo je pitao Šteficu odakle mu je poznata. „Studirali smo skupa na kineziološkom“ rekla mu je Štefica dodajući kako se 20 godina bavila sportom i bila jedna od prvih žena koja se počela baviti bacanjem kladiva u Hrvatskoj. „Od ozbiljnog sporta došla sam do lijenčine“, rekla je Štefica, ali i shvatila da joj je ovo zadnji vlak. „Ovo su moje Olimpijske igre!“, zaključila je Štefica.

image

Edo i Štefica

RTL

Maja je pohvalila Josipa na treningu kojeg je upitala odakle mu toliko snage. „Iz srca!“, kratko joj je rekao Čapo. Nakon treninga Maja je svom timu rekla da će morati odabrati vođu tima. „Dat ću svakome od vas kamen, a vi ćete taj kamen dati onome za koga želite da bude vođa“, objasnila je Maja.

I Edo je svojima objasnio da moraju odabrati kapetana tima, a to će napraviti glasovanjem. Majin tim je svaki kamen dao Josipu pa je on postao kapetan plavog tima. „Hvala vam svima od srca i želim da budete još jači, iz pete ga izvucite, pogledajte mene“, održao je kratak kapetanski govor Josip, a svi su mu zapljeskali.

image

Majin plavi tim pobijedio na vaganju

RTL

Edin tim odlučio je s četiri glasa da će njihova kapetanica biti Štefica. „ Nametnula sam se zato jer sam glasna, ali daj Bože da pomognem i njima i sebi i da to pravdam. Drago mi je i hvala!“, rekla je Štefica.

Nakon treninga u posjet im je došla nutricionistica Martina Linarić jer joj je Edo javio da neki natjecatelji imaju problema s prehranom. „Čula sam da neke stvari ne jedeš, kao primjerice povrće?“, upitala je Martina Dalibora. „Najteže mi pada rajčica koju ne mogu jesti sirovu“, rekao je Dalibor, ali nutricionistica mu je rekla da je čula da ne jede ni žitarice što znači da nema nikakav izvor vlakana.

„Teško mi padaju skoro sve namirnice i znam da neću lagano pronaći zamjene za njih, ali čim ih stavim u usta osjećam neku nelagodu i blizu sam povraćanja“, priznao je Dalibor te dodao da bi mogao jesti juhe, ali ako je u njima previše povrća i to će mu stvarati problem. Slično je i s Filipom kojem se povraćalo od salate. „Salate mi teško idu jer nisam naviknuo na tu količinu“, objasnio je Filip svoj problem, a Martina je rekla da će im promijeniti prehranu. „Ako ne promjene prehrambene navike ne možemo računati da će tijelo otpuštati viškove. Dakle doći će do skladištenja energije i kilogrami neće padati“, objasnila je nutricionistica.

A kako će se kandidati snaći na prvom velikom vodenom izazovu gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati u novoj epizodi ‘Života na vagi‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:53