LJUBAV JE NA SELU

RASKRINKANA NAJVEĆA TAJNA AGROREALITYJA? Alojz je divlju Anju nakon seksa zamijenio drugom, ona tvrdi: 'Snježa ima dečka, sve je ovo radi gledanosti'

 RTL

Ubrzo nakon što je Alojz odlučio da će temperamentna Anja napustiti njegovu farmu, najveći zavodnik ove sezone showa 'Ljubav je na selu', našao je novu simpatiju.

Nije dugo trebalo da izmijeni poljupce sa Snježanom, a kasnije je i sam priznao da mu se jako sviđa. Kad ostale farmerice saznaju da se Alojz sa Snježanom poprilično zbližio neće mu biti drago, a iako ju je Alojz definitivno otpisao, Anja i dalje prati zbivanja na njegovoj farmi, barem ako je suditi prema komentarima na Facebooku.

Naime, na Facebook stranici zagorskog Putina, kako ga zovu oni koji prate show zbog sličnosti s ruskim predsjednikom, mnogi su komentirali da si upravo on i Snježana najviše pašu, a na to se javila Ana i otkrila jedan zanimljiv detalj.

- Samo što Snježa ima dečka privatno. Sve smo to uradili da vama koji volite živjeti tuđi život ne bude dosadno. Jednom riječju, radi gledanosti. Ipak to je show - napisala je Anja .

A je li to istina ili ne, vidjet ćemo u novim epizodama ovog showa.

Screenshot

RTL

RTL

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 14:30