'POZNATO IME'

REALITY ZVIJEZDA OPTUŽILA KOLEGE ZA SILOVANJE Pala je u nesvijest na tulumu punom droge, odmah otišla u bolnicu, oni tvrde da je to bio seks u troje

 
 Profimedia, Alamy

Dva su muškarca uhićena zbog drogiranja i silovanja neimenovane, ali poznate reality zvijezde. Policija je obavila razgovore s producentom i još jednim članom TV ekipe nakon što je mlada žena u 20-im godinama protiv njih podnijela prijavu zbog napada, piše Daily Mail.

Jedan je muškarac u kasnim 20-ima, a drugi ima 28 godina. Obojica su uhićeni pod sumnjom da su silovali kolegicu. Oni su policiji u razgovoru tvrdili da se radilo o seksu u troje na koji su svi pristali.

Navodni se napad dogodio u ranim jutarnjim satima na privatnoj zabavi nedaleko od TV studija u kojem su ranije snimali. Policija je ispitala i ostale zaposlenike i članove TV ekipe kao potencijalne svjedoke. Jedna je žena rekla da je djevojka dobrovoljno otišla na party nakon snimanja.

Žrtva je policiji rekla da se na zabavi onesvijestila, a kad se probudila, shvatila je da je silovana.

- Mlada žena u ranim 20-ima probudila se loše se osjećajući na privatnoj zabavi punoj droge i alkohola. Nakon što je došla k sebi, shvatila je da je bila žrtva ozbiljno seksualnog napada, odmah je sjela na taksi i otišla u bolnicu. Potom je pozvana policija i ona je podnijela službenu prijavu. Bila je prilično izvan sebe, jako uzrujana i izbezumljena u vezi onoga što se dogodilo. Ona je poznato ime u Velikoj Britaniji i fanovi bi odmah prepoznali o kome se radi - rekao je izvor za britanske medije.

Glasnogovornik tužiteljstva potvrdio je da policija istražuje navode o silovanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:45