NOVI IZGLED

Reality zvijezde usred razvoda ratuju na Instagramu: ‘Tvrdiš da vježbaš, ali samo se bodeš Ozempicom‘

Umansky se pohvalio novi isklesanim tijelom, a (bivša) partnerica optužila ga za korištenje Ozempica

Mauricio Umansky i Kyle Richards

 Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Glumica Kyle Richards (54) i agent za nekretnine Mauricio Umansky (53) ponovno ratuju preko društvenih mreža samo nekoliko tjedana nakon glasina da se rastaju nakon 27 godina braka.

U petak je zvijezda „Real Housewives of Beverly Hills” ismijavala svog supruga nakon što je objavio ‘prije i poslije‘ fotografije svog šestogodišnjeg mršavljenja.

„Planirao sam ovo objaviti za svoj rođendan, ali bio sam u Aspenu i bilo je mnogo buke”, napisao je Umansky uz fotografije bez majice na Instagramu.

„Prije 6 godina bio sam debeo i izvan forme, a planiram svake godine biti sve bolji. Moram ovo objaviti da me motivira da nastavim dalje, a svaki muškarac zna da ne objavljuje ako ne vježba upravo i ako nema napumpane mišiće”, završio je opis i dodao „lol” što označava puno smijeha.

Iako je većina Umanskyjevih pratitelja bila oduševljena transformacijom i hvalila je njegov trud i rad, njegova potencijalno bivša partnerica Richards iskoristila je priliku da podbode zvijezdu „Buying Beverly Hills‘‘.

„Mora da je Ozempic”, napisala je Richards sarkastično spominjući lijek za dijabetes za koji su mnoge hollywoodske zvijezde priznale da im je pomogao u mršavljenju, a mnoge su se nosile s optužbama za njegovo korištenje, a među njima je i Richards koja se nedavno počela baviti fitnessom i zanijekala korištenje lijeka.

„Mora da je”, odgovorio joj je Umansky s tri nasmijana smajlića.

Potvrdili su početkom mjeseca da su imali tešku godinu, ali šuškanja o njihovom razvodu nazvali su neistinitima.

Richards ima veoma blisku vezu s country pjevačicom Morgan Wade, pa su o njihovom odnosu krenuli tračevi.

image

Kyle Richards i Mauricio Umansky

Jean Baptiste Lacroix/Afp/Profimedia/Jean Baptiste Lacroix/afp/profimedia

„Nitko nije učinio ništa pogrešno. Iako smo javne osobe, tražimo da svoje probleme riješimo privatno”, tvrdio je reality par Richards i Umansky.

„Jako smo dobre prijateljice”, rekla je Richards o odnosu s Morgan, a činilo se da su istetovirale isto srce.

Richardina najbolja prijateljica Erika Jayne također je stala u obranu para tvrdeći da nisu prekinuli.

„Pustit ću Kyle da objasni, ali oni se neće razići”, rekla je Jayne u intervjuu za Billboard.

Iako je prijateljica odlučila da je najbolje da Richards sve sama objasni javnosti, vlasnik Brava Andy Cohen rekao je za Page Six da će se gledatelji sami uvjeriti u to što je istina kada na jesen krene 13. sezona „Real Housewives of Beverly Hills”.

„Mislim da ćete biti manje iznenađeni kad budete gledali novu sezonu”, nagovijestio je.

Zvijezda realityja Garcelle Beauvais također je potvrdila kako je njihov brak bio glavna tema ove sezone među glumačkom ekipom.

Richards i Umansky roditelji su kćerima Alexia (27), Sophie (23) i Portia (15), dok je glumica majka kćeri Farrah (34) koju ima s prvim suprugom Guraishem Aldjufriejem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 03:32