SURVIVOR

Roko u problemima nakon burne rasprave koju je izazvao: ‘Hoću ići kući jer imam zdravstveni problem‘

Mnogim članovima zasmetalo je što Roko ni nakon nominacija nije dao adekvatno objašnjenje zbog čega se stalno premišlja oko toga želi li ostati u showu

Roko, Survivor

 Nova TV

Prvi duelist u petom tjednu 'Survivora' postao je Hrvoje skupivši najveći broj glasova na nominacijama koje su unutar plavog tima donijele velike trzavice o kojima će se raspravljati i idućeg dana. Roko, koji je gotovo umjesto Hrvoja završio u duelu, uzrujao je mnoge članove svog tima zbog prevrtljivog ponašanja oko odlaska kući koje je posebno zasmetalo Tomislavu. Iako mu je još za vrijeme Plemenskog vijeća Tomislav poručio da je razočaran njegovim ponašanjem, idući dan iskoristit će da dodatno pojasni što ga je najviše zasmetalo.

„Mene je najviše razočaralo to tvoje prevrtanje. Prva stvar, zato što sam ja obećao Hrvoju da ću njega nominirati. Kad si ti došao, ja sam njemu pogazio riječ. Meni je riječ sve, ja držim do svoje riječi i kad to kažem, onda mislim. I onda sam pogazio svoju riječ prema njemu zbog tebe“, pojasnio je Tomislav koji nije skrivao da će on biti prvi koji će svaki put nominirati Roka ako nastavi s ovakvim ponašanjem.

image

Survivor

Nova TV

Mnogim članovima zasmetalo je što Roko ni nakon nominacija nije dao adekvatno objašnjenje zbog čega se stalno premišlja oko toga želi li ostati u showu, pa će idućeg dana pokušati razjasniti kakve se borbe vode u njegovoj glavi. „Hoću ići kući jer imam zdravstveni problem, ali opet u drugu ruku razmišljam da mi se stvarno ovdje ostaje. Da se povučem i napustim show pod izlikom da je samo bolest u pitanju, znamo da nije, nego me ovo u suštini koči i odustajem radi nekog drugog, a to ne želim“, priznat će Roko koji je još prije nekoliko tjedana na vrlo dramatičan način otkrio da mu nedostaje majka te izrazio želju da napusti 'Survivor'.

Čini se da je Roko zbog svog poteza na nominacijama dobio veliki minus kod ostalih članova svog tima kojima je povjerenje u njega blago poljuljano. „Nije lijepo manipulirati ljudima na taj način. Vjerojatno on to nije svjesno radio, znam ga, nego je takav jednostavno jer jedan trenutak misli jedno, a drugi trenutak totalno drugu stvar. Ide iz jedne krajnosti u drugu“, zaključit će Tomislav.

Već večeras kandidate čeka drugi izazov za plemenski imunitet, a u slučaju da plavi tim izgubi, ponovno će se naći na nominacijama na kojima bi glavna meta mogao biti upravo Roko. S druge strane, ako u izazovu izgubi crveni tim, nominiran će biti jedan od kandidata iz njihovih redova koji će se u duelu natjecati s već nominiranim Hrvojem. Totem plemenskog imuniteta opet je u igri, a kandidati će se u izazovu koji slijedi sučeliti u ringu. Koji će se tim spasiti od novih nominacija doznajte večeras u 22.15 na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2024 17:01