LJUBAV I DALJE TRAJE

RTL-ova producentica progovorila o romansi s pobjednikom ‘Života na vagi‘: ‘Strašno je zgodan...‘

Ivan Krolo i Ivana Šimac zaljubili su se nakon prve sezone ‘Života na vagi‘

Ivana Šimac i Ivan Krolo

 RTL

Pobjednik prve sezone reality showa ‘Život na vagi‘ Ivan Krolo pronašao je ljubav s RTL-ovom producenticom Ivanom Šimac, i to za vrijeme trajanja popularne emisije.

Šimac upravo radi na projektu ‘Brak na prvu‘, a sada su se prisjetili svojih ljubavnih početaka.

Pobjednik prve sezone je netom nakon završetka showa svima obznanio da je sretno zaljubljen u imenjakinju iz Slavonskog Broda, a priznao je i da je on bio taj koji je napravio prvi korak. Objasnio je i da je njihova veza započela tek nakon završetka showa jer je tijekom emisije bio zaokupljen poslom. Šest godina kasnije, i dalje su u sretnoj vezi.

"Bila sam kod prijatelja i prijateljice na Ravnicama i taman se odlučilo kako ćemo na RTL-u raditi format ‘Život na vagi‘. Prijateljica Ukrajinka mi je ispričala kako je to jedan od najboljih formata u Ukrajini te kako su u prvoj sezoni imali jednog lika koji je smršavio i bio toliko zgodan da je cijela Ukrajina poludjela za njim, da su se doslovno njegovi posteri prodavali u časopisima.

U tom sam smjeru razmišljala o novoj sezoni, da bi i nama trebao netko takav. Dobro, to je sad relativan pojam jer to što je meni zgodno nije svima zgodno, no reći ćemo da postoji nešto što svi možemo priznati da je ‘zgodno‘. I počeo je proces castinga. Antonija Blaće, kolegica Dana i ja smo bile vrlo involvirane u to sve skupa", rekla je Ivana za RTL pa dodala kako je jako inzistirala na Ivanu Kroli ne znajući što je čeka.

"Cijelo vrijeme sam govorila Antoniji kako će on biti zgodan kada smršavi. Ne mogu reći da već pred kraj nisam primijetila sama, da kada bih ga pogledala, pomislila bih kako je to strašno zgodan frajer, malo i da sama sebi potvrdim svoju tezu, a malo i iz osobnih razloga. Ali, naravno, profesija je profesija. Tamo smo da odradimo svoj posao. Odradili smo to sve skupa i sezona je bila jako uspješna", dodala je Ivana.

Nakon emisije, Ivan ju je ubrzo pozvao na kavu, a sve ostalo je povijest.

"Bili smo si dobri, družili smo se. I eto, to je sve preraslo u ljubav. Ispada da sam ja njega od starta gurala pa me znaju čak malo zezati u smislu ‘napravila si projekt privatno‘, ali stvarno nisam. Eto, tako je ispalo i zaljubili smo se na kraju", zaključila je Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 06:08