PJEVAČICA IZ OSIJEKA

Ruža Janjiš, pobjednica The Voicea: ‘Odrastala sam s bakom i sanjala o solo karijeri’

 Screenshot

"Ovo je nevjerojatno! Još uvijek sam pod dojmom, ali mogu reći da sam jako sretna. Uistinu se radujem svemu što sada slijedi: suradnji s Universal Musicom, stvaranju glazbe i ovom novom razdoblju u životu. Cijeli The Voice je nezaboravno iskustvo, stvorila su se nova prijateljstva, zbilja su svi divni ljudi. I od srca hvala svima koji su mi pružali podršku", komentirala je pobjednica druge sezone The Voicea Ruža Janjiš.

Dobila je najviše glasova publike, 31 posto, i zahvaljujući njima pobijedila.

Voli skladati

Ruža Janjiš je pjevačica osječkoga benda Babylon i ima akustični duo The Brown Bunnys s kojim, kako stoji u njezinoj biografiji na službenim stranicama The Voicea i HRT-a, “izvodi pjesme koje joj najviše odgovaraju”.

Bavi se i skladanjem, u suradnji s Gordanom Budimir koja piše tekstove. Ruža Janjiš ima 28 godina, odrasla je u Odžaku, rano je izgubila roditelje te je živjela s bakom. Završila je Opću gimnaziju, potom u Osijeku upisala Prehrambeno-tehnološki fakultet, ali na trećoj je godini odustala i posvetila se glazbi.

- Želim se baviti glazbom i živjeti od toga. U mojoj obitelji svi vole glazbu i uvijek je veselo. Ne znam od koga sam od njih naslijedila tu ljubav prema glazbi. No, nisu pretjerano muzikalni, s iznimkom strica - rekla je pobjednica.

Za djecu bez roditelja

Velika joj je želja za Majčin dan organizirati humanitarni koncert za djecu bez roditelja pod nazivom “Svi smo mi mama” u KD-u Vatroslava Lisinskog.

Pogledajte Ružin finalni i pobjednički nastup na The Voiceu.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 14:33